Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Krachtigste sorteergrijper voor in sloop en recycling

Krachtigste sorteergrijper voor in sloop en recycling

Primeur van Pladdet is direct uit voorraad leverbaar

In de sloop- en recyclingsector wordt van sorteergrijpers het uiterste gevraagd. Een hoge stootbelasting en weinig smeerbeurten zijn hier dagelijkse kost. Evenals vervuiling van buitenaf. “Van onze klanten kregen we de vraag om specifiek voor deze sector een robuuste
en betrouwbare grijper te produceren.”

“Dit resulteerde in onze HD sorteergrijper, die een dermate hoge kwaliteit heeft dat we de unieke garantietermijn van drie jaar kunnen hanteren”, vertelt Eline de Putter, coördinator marketing en communicatie bij Pladdet. “En bijzonder prettig voor onze klanten is het feit dat we deze sloopgrijper, evenals veel andere producten, gewoon op voorraad hebben.”

De krachtigste HD sorteergrijper voor de sloop- en recyclingsector.

Onverwoestbare grijper

Familiebedrijf Pladdet bestaat al meer dan 80 jaar en is specialist in het produceren en leveren van kwalitatief hoogwaardige aanbouwdelen en machines. “Bij het ontwerpen van de Sorteergrijper HD was alleen het beste goed genoeg. Alleen dan vormt een hoge piekbelasting door stoten en werken in hard materiaal en agressieve stoffen geen enkel probleem. Denk aan het gebruik van zwevende scharnierpennen in Hemiax lagers met een stofafdichting, waardoor de grijper extra bestand is tegen water, zand en andere vervuiling. Of de verzwaarde grijperschalen van Hardox® en het verzwaarde moederframe gemaakt van hogesterktestaal. Daarnaast hebben de sorteergrijpers een eindaanslag in het frame. Hierdoor wordt de cilinder zelf niet als eindaanslag gebruikt, wat hem minder kwetsbaar maakt.”

Sloopwerktuigen

“Om klanten goed en snel te kunnen helpen, hebben we een grote voorraad sloopwerktuigen direct voor hen beschikbaar. Zoals onze sloophamers, die bekend staan om hun betrouwbaarheid en hoge slagsnelheid. Of onze roteerbare vergruizers, die erg in opkomst zijn. Hiermee kan afbraakwerk worden uitgevoerd, maar ook secundair werk zoals het verkleinen van materialen voordat het naar de breker gaat.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.