00:31
02-07-2018

Kobelco SK270SRLC-5 voor Renewi

Renewi Nederland B.V. uit Drachten heeft, via Hans van Driel B.V. in Ommen, een Kobelco SK270SRLC-5 rupsgraafmachine in gebruik genomen. De compactheid in combinatie met de snelheid maken dit een ideale machine voor de werkzaamheden in de hal bij Renewi.

De ca. 27 ton wegende Kobelco SK270SRLC-5 met een motorvermogen van 170 pk, is duurzamer dan ooit en opgewassen tegen de meest extreme omstandigheden. Terwijl Kobelco zich blijft richten op het milieu van de toekomst, zorgt het ook voor een nieuw niveau van productiviteit om de levenscycluskosten te verlagen. De sterke constructies en bewezen betrouwbaarheid zorgen ervoor dat deze machines zwaar werk aan kunnen en in lastige omstandigheden goed presteren.

Het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat deze rupsgraafmachine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is.

De Kobelco SK270SRLC-5 is door de professionals van Hans van Driel B.V. in Ommen voorzien van onder andere overdruk en centrale smering.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom civiele techniek & infrastructuur

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

GROND/WEG/WATERBOUW partners

Vresselsbos