Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Kobelco SK210LC-10 voor De Goei en Zn.

Kobelco SK210LC-10 voor De Goei en Zn.

Loonbedrijf De Goei en Zn. uit Geldermalsen heeft via de Kemp Groep in De Meern een compleet uitgeruste Kobelco SK210LC-10 rupsgraafmachine met Topcon voorbereiding in ontvangst genomen.

De Kobelco SK210LC-10 voldoet aan de strengste milieueisen en door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is de Kobelco SK210LC-10 zuinig, stil en milieuvriendelijk.

De machinist stond centraal bij de ontwikkeling van de cabine en profiteert nu o.a. van een ruime werkomgeving met veel beenruimte, een brede deuropening, een camera met geïntegreerd kleurenscherm en een lucht geveerde en verwarmde stoel. Kijk op onze website voor alle technische specificaties of neem contact op met een van onze verkoop adviseurs.

De Kemp Groep heeft de machine van De Goei en ZN. voorzien van hydraulische snelwissel, Topcon voorbereiding, opklapbare treeplanken langs machine, centrale smering, gereedschapskist op de onderwagen, extra werkverlichting, startonderbreker, extra contragewicht ca.1000 kg en slangbreuk op de bakcilinder. Daarnaast is de Kobelco SK210LC-10 afgeleverd met een brede bak (2.100 mm) en belettering.

SK210LC-10

Over Loonbedrijf De Goei en ZN.
Loonbedrijf De Goei en ZN. uit Geldermalsenis met een breed machinepark voornamelijk actief in het grondverzet, transport en de agrarische sector. Kijk op www.loonbedrijfdegoei.nl voor meer informatie.

SK210LC-10

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.