Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Kobelco SK140SRLC-5 2PB rupsgraafmachine voor Jelle Rutgers

Kobelco SK140SRLC-5 2PB rupsgraafmachine voor Jelle Rutgers

Jelle Rutgers Grond Weg en Waterbouw bv uit Angeren heeft onlangs een Kobelco SK140SRLC-5 2PB rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Wat deze machine echt bijzonder maakt is de bomvrije cabine. Deze Kobelco SK140SRlc-5 van Rutgers gaat voornamelijk ingezet worden bij het Opsporen van Conventionele Explosieven (OCE).

kemp_10220_afl_kobelco_sk140srlc_10_jelle_rutgers_08-kopieren

De compact draaiende Kobelco SK140SR met stelgiek staat op 800 mm brede rupsplaten. Een lage bodemdruk in combinatie met optimaal manoeuvreren in krappe ruimtes. De SK140SRLC is compact en beschikt over een zuinige motor die beter is voor het milieu. Het gepatenteerde INDR systeem zorgt voor een zeer geluidsarme en stofvrije machine. Ook deze technologie draagt bij aan een gunstig brandstofverbruik. Direct meer rendement per draaiuur, zonder verlies van capaciteit. Met het KOMEXS GPS Machine management systeem beheert men via het internet overal informatie over de machine, ongeacht waar deze aan het werk is.

kemp_10220_afl_kobelco_sk140srlc_10_jelle_rutgers_05-kopieren

De Kemp Groep uit De Meern heeft de machine zeer compleet opgebouwd en afgeleverd met o.a.; centrale smering, extra functies, een Engcon draaikantelstuk met knijpermodule, Leica 3D-GPS, overdruksysteem en sier- en werkverlichting. Voor een perfecte uitstraling heeft de reclameafdeling van Kemp de machine voorzien van

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.