Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Kobelco SK130LC-11 voor De Vries Titan

Kobelco SK130LC-11 voor De Vries Titan

Deze Kobelco vervangt een KATO HD512LC-III met bijna 20.000 uur op de teller. Wij wensen De Vries Titan weer net zoveel werkplezier met deze nieuwe Kobelco!

De in bedrijfskleuren gespoten Kobelco SK130LC-11 rupsgraafmachine is voor een perfecte uitstraling voorzien van professionele belettering en compleet naar de wensen en eisen van De Vries Titan opgebouwd. Denk hierbij aan o.a.: een snelwisselsysteem, een Freshfilter overdruksysteem, slagbreukbeveiliging, centrale smering, een gereedschapskist op de onderwagen, een opklapbare treeplank en extra functies.

Stage V

De Kobelco SK130LC-11 is uitgerust met een nieuwe Stage V-motor en is bovendien bijzonder stabiel door een verzwaard contragewicht. De ISUZU motor kenmerkt zich door een vermogen van 78,5 kW bij een toerental van 2.000 min-1, graafkracht van 105,4 kN en een hefvermogen van circa 4,0 ton.

Kobelco SK130LC-11 rupsgraafmachine van De Vries Titan B.V. uit Werkendam vervangt damwandverankering in de sluizen van Wijk bij Duurstede.

Over De Vries Titan B.V.

De Vries Titan B.V. is opgericht in 1999 als zusterbedrijf van De Vries Werkendam B.V. Inmiddels heef De Vries Titan al meer dan 1.100 projecten tot volle tevredenheid van de opdrachtgevers uitgevoerd. Met vijfentwintig medewerkers en zeven volledig uitgeruste boormachines realiseren zij projecten in binnen- en buitenland. Tot de opdrachtgevers behoren bouwkundige en civieltechnische aannemers, gespecialiseerde damwand- en funderingsbedrijven, (rijks)overheden, overige bedrijven en particulieren. De eigen ontwerpafdeling verzorgt het ontwerp en de berekeningen van de projecten, zowel in het voorstadium als in de uitvoering. Kijk op www.devriestitan.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken. 

Neem contact met ons op
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 666 60 66, mail naar [email protected] of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.