Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Kleinste Yanmar motor hijst met gemak 25 ton

Kleinste Yanmar motor hijst met gemak 25 ton

Vlentec is expert op het gebied van vacuümheftechnologie. Vanuit Emmen levert het bedrijf wereldwijd hefoplossingen aan uiteenlopende bedrijfssectoren, waaronder de olie- en gasindustrie, mijnbouw, constructie en infrastructuur.

BETROUWBAAR

De lifters worden vaak in extreme weersomstandigheden ingezet. Betrouwbaarheid is dan cruciaal. Yanmar maakt deze belofte volgens CEO Brendan Boelema van Vlentec waar: “Met meer dan 300 geïnstalleerde motoren hebben we slechts één of twee storingen gehad. Bovendien lag dat aan verkeerd gebruik, niet aan de luchtgekoelde motor zelf.”

Naast betrouwbaar moet de motor van een vacuümheffer krachtig, maar wel compact zijn. Elk onderdeel in de hefapparatuur moet zo klein en licht mogelijk zijn om de hefcapaciteit te maximaliseren en zo weinig mogelijk eigen gewicht toe te voegen. De L48N dieselmotor – en de recente Stage V-uitvoering L48V – voldoet aan die eisen. “Yanmar is de enige fabrikant met dit type motor. Precies wat we nodig hebben voor onze vacuümpomp”, aldus Boelema.   

Yanmar L48 dieselmotor

Motortype: Yanmar L48 dieselmotor 5 kW
Project: Vlentec (www.vlentec.com)
Maximale output:  3.5 kW/3600 rpm
Stand-by generator: 4 kVA/3600 rpm
Uitstootnorm: Stage V Certified  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.