Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
“Klanten nog beter helpen met de juiste meetoplossing”

“Klanten nog beter helpen met de juiste meetoplossing”

Voor veel klanten zijn ze een partner in meetkunde. Sinds februari 2019 is MeetConsult vertegenwoordiger van GeoMax in Nederland. GeoMax is onderdeel van Hexagon en biedt een uitgebreide range (land)meetinstrumenten. Hiermee is MeetConsult zijn klanten nog beter en completer van dienst.

“Wij zijn meer dan een leverancier van meetapparatuur”, zegt eigenaar Eelco Visser van MeetConsult. “Voor veel van onze klanten – denk aan aannemers, wegenbouwers en scheepsbouwers – zijn wij een partner in meetkunde. Wij adviseren hen welke apparatuur zij het beste kunnen gebruiken, we stellen de apparatuur in en we bieden trainingen. Ook bieden we service en onderhoud.”

Breed productprogramma

“Als vertegenwoordiger van GeoMax beschikken we over een breed productprogramma, waarmee we onze klanten nog beter helpen met de juiste meetoplossing”, vervolgt Visser. “Op landmeetkundig gebied bieden we verschillende Total Stations en GPS-apparaten. Ook hebben we een 3D meetsysteem voor interieur en afbouw, roterende lasers en waterpasinstrumenten. Een bijzonder product is PicPoint. Daarmee kun je, in combinatie met een Total Station of GPS-ontvanger, een 3D beeld genereren. Hierin kun je, desgewenst live, metingen verrichten.”

Software maakt het verschil

De instrumenten van GeoMax zijn te bedienen met Carlson SurvCE, de huidige software van MeetConsult. Voor nieuwe klanten en klanten met specifieke wensen adviseert MeetConsult de GeoMax software X-Pad Ultimate. Visser: “Met deze software maakt GeoMax het verschil. X-Pad Ultimate is modern, compleet, zeer gebruiksvriendelijk en de enige software die op Android draait. Bovendien biedt het talloze voordelen. Je kunt bijvoorbeeld BIM-modellen rechtstreeks inlezen en in het model meten. En daar blijft het niet bij. GeoMax groeit snel en heeft als Europees bedrijf een luisterend oor voor de wensen in Nederland. Ik zie nog veel mogelijkheden voor de toekomst.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.