Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Kemp Groep lanceert nieuwe BENS 300R rupsdumper met Stage 5 motor

Kemp Groep lanceert nieuwe BENS 300R rupsdumper met Stage 5 motor

Met de introductie van de nieuwe BENS 300R rupsdumper breidt de Kemp Groep haar programma van compacte rupsdumpers verder uit. Een krachtige Stage 5 motor, grotere pompen en verbeterde zitpositie zijn maar enkele kenmerken van de compleet vernieuwde BENS 300R rupsdumper.

De BENS 300R biedt optimaal bedieningsgemak door het nieuwe overzichtelijke bedieningspaneel met LED-scherm. De machinist heeft goed zicht op elke situatie door de LED-werkverlichting en de omkeerbare stuurinrichting. Hierdoor rijdt de machinist altijd vooruit. De canopy biedt naast bescherming tegen de regen ook optimale veiligheid voor de machinist.

De uniek draaiende laadbak met een maximale kiephoek van 85° heeft een laadvermogen van maar liefst 3.000 kg. Met het eigen gewicht van ca. 2.640 kg en met een volle laadbak komt de bodemdruk op slechts 0,39 kgf/cm2.

De hydrostatische transmissie met dubbele rijpompen zorgt voor perfecte terreineigenschappen en in combinatie met de krachtige en zuinige Stage 5 motor is dit Japanse kwaliteitsproduct het perfecte aanvullende product voor iedere hovenier, wegenbouwer, aannemer, loonwerker of stratenmaker.

Kijk op www.kemp-groep.nl voor meer specificaties.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.