Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Intertraffic 2022: Yunex Traffic presenteert oplossingen voor veilige en groene steden

Intertraffic 2022: Yunex Traffic presenteert oplossingen voor veilige en groene steden

• Onder het motto “Connecting the dots” brengt Yunex Traffic de slimme mobiliteit van de toekomst tot leven op Intertraffic in Amsterdam 2022.

• De focus ligt op innovatieve hard- en softwareoplossingen die het mogelijk maken om het verkeer te orkestreren op basis van omgevingscondities en lokale veiligheidseisen.

• De slimme technologieën stellen steden in staat emissies en vervuilende stoffen te verminderen. Dit verhoogt de veiligheid en kwaliteit van leven.

Op Intertraffic 2022 presenteert Yunex Traffic de nieuwste hardware- en softwareoplossingen die veilige en milieuvriendelijke mobiliteit mogelijk maken. Van verkeer tot tunnel- en snelwegbeheer, de innovatieve systemen geven wegbeheerders de juiste tools om steden op lange termijn leefbaar te maken.

Om ervoor te zorgen dat steden duurzaam aantrekkelijk blijven, is het terugdringen van verkeer en milieuvervuiling essentieel. Om dit doel te bereiken, richten steden zich vaak op het verbeteren van de luchtkwaliteit of het verminderen van overlast. Yunex Traffic verandert de of in een en.

Met intelligente hard- en softwareoplossingen wordt een veilige en tegelijkertijd milieuvriendelijke verkeersregeling mogelijk. Hoe dit er in de praktijk uitziet, presenteert Yunex Traffic op Intertraffic 2022 in Amsterdam.

“20 procent van de wereldwijde uitstoot is toe te schrijven aan mobiliteit. Als we naar onze steden kijken, is dat niet verwonderlijk. Verkeersopstoppingen en luchtvervuiling maken deel uit van het dagelijks leven in steden over de hele wereld.

We worden geconfronteerd met deze ongemakkelijke feiten en ontwikkelen oplossingen die de vervuiling door het wegverkeer minimaliseren, de veiligheid verhogen en zo de levenskwaliteit in onze steden voor toekomstige generaties behouden”, zegt Markus Schlitt, CEO van Yunex Traffic.

De schijnwerpers staan ​​op de volgende generatie verkeersmanagement & controle

Onder het motto “Connecting the Dots” laat Yunex Traffic zien hoe de individuele spelers in het shared mobility ecosysteem zodanig met elkaar kunnen worden verbonden dat het verkeer winstgevend wordt georkestreerd voor operators, deelnemers en het milieu. Naast de nieuwste hardware zoals de RSU2X of het gloednieuwe, elegante aluminium verkeerslicht “Alulight”, richt Yunex Traffic zich ook op softwareoplossingen.

De focus ligt onder meer op het Sitraffic Symphony-platform, dat de weg vrijmaakt voor het milieuvriendelijke verkeersbeheer van de volgende generatie, en Sitraffic Fusion – het Cloud gebaseerde systeem voor intelligente en adaptieve verkeersregeling. Yunex Traffic zal beide oplossingen in detail presenteren in lijn met het Intertraffic-programma:

• 29 maart 2022, 14:30 uur: Introductie van Sitraffic FUSION.

• 31 maart 2022, 15:45 uur: Milieuverkeersmanagement van de volgende generatie

Daarnaast presenteert Yunex Traffic innovaties voor inter stedelijk verkeersmanagement die het reizen op snelwegen en in tunnels soepeler, veiliger en comfortabeler maken. Het digitale of smartphone gebaseerde Sitraffic Versatoll-tolsysteem luidt bijvoorbeeld een nieuwe generatie toloplossingen in; het modulaire Sitraffic Varia-systeem en de op BIM gebaseerde Digital Twin maken veilig tunnel- en snelwegbeheer mogelijk. Deze en vele andere mobiliteitsoplossingen kunnen worden ervaren met virtual reality-toepassingen, live simulaties en demonstraties op Intertraffic 2022 in Amsterdam. Bezoek Yunex Traffic op stand 01.327 en ervaar live hoe het verkeer op lange termijn veilig en milieuvriendelijk kan worden gemaakt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.