Platform over civiele techniek & infrastructuur

Integraal totaalpakket voor infra én civiel

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden. Dat blijkt andermaal op de homepage van de vanuit Obdam actieve Anton Groep. Op www.antongroep.nl wordt in één oogopslag het dienstenpakket duidelijk van het bedrijf dat via verschillende bouwgerelateerde werkmaatschappijen bouwt aan de toekomst van Europa. Dat gebeurt niet alleen met innovatieve oplossingen en een scherpe focus op kwaliteit. De Anton Groep biedt eveneens een vakkundige aanpak waarin duurzaamheid, veiligheid en de aandacht voor het milieu en de leefomgeving centraal staan. Binnen de bedrijfsmuren van civiel en infrastructureel specialist Kok Infra, sinds begin dit jaar een nieuwe loot aan de stam van de Anton Groep, is dat al niet anders…

Dankzij een doordachte mix van bouwkundige disciplines heeft de Anton Groep alles aan boord om uiteenlopende opdrachtgevers een oplossing te bieden. De wensen en het beoogde resultaat van de klant vormen daarbij altijd het uitgangspunt. En wanneer de afzonderlijke entiteiten projectmatig samen kúnnen werken, dan gebeurt dat ook. Het is de kracht van de combinatie. Actief op het gebied van bouw en utiliteitsbouw, luchthavens, de railsector, GWW en industrie geeft de Anton Groep als totaalaanbieder altijd een passend antwoord. Zelfs wanneer er behoefte bestaat aan beveiligingshekken en -luiken of zonwering. Want ook díe extra’s behoren tot het veelzijdige dienstenpakket van de Anton Groep.

Realisatie dubbellaagse fietsenstalling station Gouda

Slagkracht vergroot

Met de overname van Kok Infra is de slagkracht van de Anton Groep sinds begin 2021 verder toegenomen. Kok Infra realiseert projecten binnen de bouwsegmenten grond-, weg- en waterbouw, sloop, renovatie en herinrichting. Het bouwrijp maken van gebieden en de aanleg, herinrichting en reconstructie van wegen zijn de specialiteiten van het huis. Werkzaamheden die vanuit een integrale visie worden aangevlogen en van ontwerp en engineering tot en met uitvoering en eindoplevering worden ingevuld. Dat alles onder leiding van Emile Kranenburg, algemeen directeur van Kok Infra. “Met het toetreden van Kok Infra tot de Anton Groep – al meer dan 25 jaar een begrip in de markt – is een uitgebalanceerd totaalpakket ontstaan van civiele en infrastructurele activiteiten. Daarmee ontzorgen we onze klanten van a tot z.”

Realisatie dubbellaagse fietsenstalling station Gouda

Als hoofdaannemer zelf aan het stuur

Als kersvers onderdeel van de Anton Groep zal Kok Infra zijn activiteiten voornamelijk uitvoeren als hoofdaannemer. “Waren we vroeger vooral werkzaam als onderaannemer, nu zitten we nadrukkelijk zélf aan het stuur”, vervolgt Kranenburg. “We beschikken over de juiste mensen en middelen om projecten als hoofduitvoerder in te vullen en de klant qua infra en civiele technieken optimaal te bedienen. Nu gebeurt dat nog vanuit De Goorn. Vanaf maart 2022 is bedrijventerrein de Vaandel in Heerhugowaard onze thuisbasis. Dáár namelijk bouwt de Anton Groep momenteel aan een nieuwe huisvesting voor Kok Infra en drie andere werkmaatschappijen. Een mooie stap, die ons in staat stelt onze groeiambities verder te verwezenlijken.”     

Veelzijdige kennis en kunde
De expertise van Kok Infra blijkt onder meer tijdens de transformatie van het zuidelijk stationsgebied in Gouda. In hoofdaanneming realiseert het bedrijf een 125m1 dubbellaagse fietsenstalling, vervangt en brengt het nieuwe installaties aan en renoveren zij het bestaande stationsgebouw en ondergelegen fietsenkelder. Het project wordt in juni 2022 opgeleverd. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.