Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Innoveren in den Bouw XXL @ Matexpo

Innoveren in den Bouw XXL @ Matexpo

Smartyard, Aertssen Group en Suivo nodigen u graag uit voor het exclusieve seminarie op vrijdag 10 september om 9u rond de duurzame toekomst van de bouw.

Tijdens het gratis seminarie tijdens MATEXPO komt u onder meer te weten wat de impact is van de Green Deal op uw bouwonderneming, hoe u d.m.v. technologie uw machinepark kunt verduurzamen en hoe u uw machinepark efficiënter beheert. Kortom, hoe u zelf het heft in handen kan nemen om deel te zijn van de oplossing: een duurzamere, productievere bouw richting 2030. Als klap op de vuurpijl verneemt u als eerste een regelrechte wereldprimeur!

PROGRAMMA:

  • Said El Khadraoui – European Green Deal Expert – Impact Lab & voormalig Europarlementslid
  • Peter Geldhof – CEO – Suivo
  • Jos Luyckx  Zaakvoerder – Firma Luyckx
  • Roy Campe – Chief Technology Officer – CMB.Tech
  • Yannick Renier – Moderator
Matexpo 2019

EXCLUSIEF | ONTDEK DE NIEUWE CITAN OP MATEXPO 2021.

Ontdek de gloednieuwe veelzijdige Citan op de stand van Mercedes-Benz.

Dankzij zijn compacte buitenmaten, comfortabele binnenruimte en hoog laadvermogen is de nieuwe Citan een echte allrounder voor vakmensen, koerierdiensten en zelfs personenvervoer.

Kom langs op de stand van Mercedes-Benz en ontdek een uitzonderlijk sportief design, intelligente hulpsystemen en heel wat praktische details die uw dagelijkse taken er een stuk eenvoudiger op maken.

De nieuwe Citan. Alle ruimte om te groeien.

GENOMINEERDEN HR AWARD

Naast de reeds gekende Innovation Award, Green Award en Safety Award reiken we dit jaar een 4de award uit, nl. de “Matexpo werkgever van het jaar award”, in samenwerking met Educam.

Met deze award wil MATEXPO projecten belonen die duurzame verbetering van het personeelsbeleid stimuleren en die het imago van aantrekkelijke werkgever versterken. Het doel van dit initiatief is bijdragen aan het positief promoten van de sector als aantrekkelijke werkgever en de diverse beroepen als interessante en uitdagende beroepskeuzes.

Genomineerde exposanten (in willekeurige volgorde):

  • Real Verhuur
  • Stas
  • Ford Trucks Belgium

De winnaar van de HR award wordt bekendgemaakt tijdens de Officiële Opening op dinsdag 7/09.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.