Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Innovatieve techniek met data registratie

Innovatieve techniek met data registratie

INPIEQ toont compacte funderingsmachines op TKD

Wie veel te maken heeft met compact funderingswerk, denk aan werk in de binnenstad en ander klein of lastig bereikbaar terrein, moet zeker stand 62 van INPIEQ bezoeken. Naast compacte hydraulische funderingsmachines ontwikkelen en leveren ze ook een innovatief registratiesysteem waarmee je volledige controle hebt over het plaatsen van een funderingspaal. 

De compacte IFD45 boormachine met 45tm draaimoment.

Funderen en funderingsherstel in een binnenstad of nieuwbouwwijk vraagt om compact materieel. De ruimte is immers beperkt. Frank van Deursen: “Funderingsmachines moeten daar op afgestemd zijn, denk aan flexibiliteit, mobiliteit en compact van formaat. Onze kracht is dat wij niet alleen ontwikkelen en leveren in eigen beheer, maar dat onze klanten ook op ons kunnen rekenen in geval van reparatie en advies. Kortom, het one-stop-shop verhaal.”

Compact en robuust

Op de TKD beurs is INPIEQ aanwezig met onder meer een compacte heistelling en grout-unit. INPIEQ heeft een eigen productlijn van funderingsmachines met de nodige componenten als groutunits, trektafels, aggregaten, trilblokken en heihamers. Stuk voor stuk compacte en robuuste producten die zich goed lenen voor compact funderingswerk.

Belangrijk voordeel van de compacte INPIEQ funderingsmachines is dat klanten verzekerd zijn van snelle levering en goede service. Een extra component nodig of advies over de juiste machine voor specifiek werk? “Wij hebben een innovatief aanbod van machines en leveren altijd goed en betrouwbaar werk. Ons team heeft dusdanig veel expertise dat we snel kunnen inspelen op de vraag van onze klanten.”

Volledige controle

Tevens is te zien welke voordelen het INPIEQ data registratie systeem heeft voor het funderingswerk. Dit systeem registreert met hoge nauwkeurigheid alle gegevens van elke gemaakte paal, ongeacht het type. Frank: “Het mooie hiervan is dat het alle gegevens van de gemaakte paal doorstuurt naar de computer of telefoon. Hiermee heb je de volledige controle over de paal tijdens het werk en kun je de machine op de juiste manier aansturen.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.