Platform over civiele techniek & infrastructuur
Innovatieve oplossingen voor alle huisvestingsproblemen
Algeco heeft keuze uit verschillende advance flash units.

Innovatieve oplossingen voor alle huisvestingsproblemen

Marktleider in modulaire oplossingen

Algeco is sinds de jaren ’50 expert op het gebied van modulaire huisvestigingsoplossingen. Het is niet voor niets dat ze marktleider zijn in modulaire huisvestigingsoplossingen in Europa. Borut Nastran, Country Manager Algeco Nederland, vertelt: “Met wel 20.000 eenheden in Nederland en België zijn we in staat om te werken met veel verschillende klanten: van kleine ondernemingen en particulieren tot gigantische industriële projecten. Wij doen het allemaal!”

Borut Nastran, Country Manager Algeco Nederland.

Al decennialang is Algeco koploper als het gaat om modulaire constructies. Algeco werd in 1955 in Frankrijk opgericht. Een aantal jaren later bracht het bedrijf de allereerste modulaire constructie op de markt. Inmiddels is het onderdeel van de Modulaire Group en uitgegroeid tot marktleider in de modulaire bouw met vestigingen in meer dan 25 landen. In Nederland en België beschikt Algeco over acht locaties met wel 350 medewerkers. Zo werkt Algeco dagelijks aan oplossingen die aansluiten bij de behoefte van de klant. Van een klein bouwproject tot een groot schoolgebouw of van een kantoorunit tot productieruimten op een groot evenement.

Een varianthal.

Van kantoorunits tot schottenketen

Vanuit haar expertise timmert Algeco hard aan de weg in veel verschillende branches. Andreas Zonnenberg, Directeur Algeco Bouw & Winkels, vertelt: “We bieden onderdak aan de bouw, industrie, onderwijs, kantoorhuisvesting, retail en evenementen. Op dit moment staan op de bouwplaatsen van vele grote en kleine bouwprojecten wel één of meer van onze units of schottenketen. Denk aan grote projecten, zoals de bouw van een nieuwe zeesluis, de renovatie van een tunnel of een grote woontoren. En dat kan van alles zijn: bouwketen, schaftwagens, sanitair-units, combi- en/of opslagcontainers, schottenketen, Romneyloodsen of varianthallen. Soms wel voor 1.000 mensen. Maar ook MKB-bedrijven maken gebruik van onze units. Zelfs een zzp’er kan voor een grote schilderklus beschikken over bijvoorbeeld een mooie schaftwagen, inclusief sanitair.”

Een kantoorruimte, verzorgd via het 360° services-programma.

Maar ook voor andere bedrijfstakken biedt Algeco handige oplossingen. “Voor het onderwijs leveren we onder andere noodlokalen en (tijdelijke) schoolgebouwen. Op het gebied van kantoorhuisvesting bieden we zowel tijdelijke oplossingen als kantoorunits die voor langere tijd te gebruiken zijn of units die maar voor een korte periode in gebruik dienen te gaan. Voor de industrie leveren we kantines, kleedkamers, kantoorgebouwen en opslagloodsen. En ook voor de retail bieden we oplossingen in alle soorten en maten. Denk aan tijdelijke winkels, apotheken, bibliotheken, strandpaviljoens, bakkerijen en cafés”,
aldus Nastran.

Algeco’s 360° services-programma

Wat als een klant nog meer services wenst? Ook dan gaat Algeco de uitdaging niet uit de weg! Wie volledig ontzorgd wil worden kan kiezen voor ‘360° services’. “Dat staat voor totaalinrichting. Alles dat een relatie heeft met huisvesting of opslag kunnen wij ook verzorgen”, zegt Zonnenberg. “Wat wil een uitvoerder? Die wil goed kunnen zitten, een aangename binnentemperatuur en een goed koffiezetapparaat. Wat te doen als een stoel stuk gaat? Dan belt de klant ons op en gaan we deze vervangen door een nieuw exemplaar.”

Een kleedkamer, verzorgd via het 360° services-programma.

Feitelijk kan Algeco alles leveren: stoelen, tafels, kantoorkasten, kledingkasten, dryinglockers, whiteboards, prullenbakken en kapstokken. Maar ook sanitair, verlichting, raam- en vloerbekleding is mogelijk of een compleet ingerichte keuken. Voor klimaatbeheersing kan ook alles worden geregeld, zoals airco’s en verwarming. “En dan zijn er nog de brandveiligheidsaccessoires, zoals rookmelders, brandmelders en brandblussers. Maar denk ook aan inbraakpreventie met bewegingsmelders, buitenverlichting, rolluiken, hekwerken en raam- en deurstangen. Zelfs de verzekering is te regelen. Ook binnen-/buitendecoratie en belettering van uw tijdelijke huisvestingsoplossing behoren tot de mogelijkheden”, zegt Nastran.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.