Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
InfraTech 2021 gaat Hybride

InfraTech 2021 gaat Hybride

De komende editie, 12 – 15 januari 2021, introduceert InfraTech naast de fysieke beursvloer een geavanceerd online netwerkplatform. Het InfraTech Netwerk Platform biedt de mogelijkheid tot matchmaking, het maken van afspraken en deelnemen aan het digitale kennisprogramma. 

Tijdens InfraTech komt de keten samen om verbindingen te leggen, samenwerkingen te versterken, kennis te delen en elkaar te inspireren. De pijlers ontmoeten, kennisoverdracht en innovatie staan centraal. Ook deze editie worden op een verantwoorde manier belangrijke ontmoetingen in de sector gefaciliteerd. Zowel fysiek, waar op een veilige en gepaste afstand voldoende ruimte wordt geboden om te netwerken, als digitaal op het nieuwe (online) InfraTech Netwerk Platform.

Matchmaking & digitaal kennisprogramma

Het online InfraTech Netwerk Platform is sinds december geopend. Tot en met eind januari 2021 krijgen infraprofessionals, geïnteresseerden en de bezoekers en exposanten van InfraTech 2021 Hybride de mogelijkheid om elkaar op basis van hun zakelijke interesses te ontmoeten en waardevolle
connecties te maken.  

Op het Netwerk Platform hebben exposanten hun eigen omgeving waarin ze kennis kunnen delen over onder meer hun producten en innovaties.  De diverse kennissessies in samenwerking met de partners zijn online via het nieuwe InfraTech Netwerk Platform te volgen. Ook exposanten kunnen live kennissessies streamen of een virtueel rondetafelgesprek hosten. Zo kan er bijvoorbeeld een webinar georganiseerd worden door middel van een livestream.

Verbinden van de markt nog steeds top of mind

Annemieke den Otter, Exhibition Manager InfraTech: “Het thema Move Forward is relevanter dan ooit. We willen in deze snel veranderende fysieke en digitale wereld uitdagingen aangaan en kansen grijpen. Corona heeft dit alleen nog maar meer doen versnellen. Daarom kiezen we ervoor om juist in deze tijden de markt een platform te bieden waar ze samen kunnen komen, kennis en innovaties kunnen delen en uiteraard de ervaringen uitwisselen in deze vreemde tijd.”

Veiligheid staat altijd voorop

De veiligheid van onze exposanten, bezoekers en partners is altijd onze prioriteit. Den Otter: “Wij kunnen onze exposanten en bezoekers op een veilige en gastvrije manier ontvangen. Door de nieuwe opzet van de beursvloer en studio’s hebben we meer ruimte en leven we de hygiëne maatregelen en de 1,5 meter afstandsregel strikt na. Dit doen we onder meer door het inzetten van gastvrije corona handhavers op de beursvloer”. Ook zal er constant gemonitord worden hoeveel mensen er op de beursvloer zijn om aan de gestelde regelgeving te kunnen voldoen. Wel blijven we streven naar een representatieve vertegenwoordiging van alle sectoren binnen de infra-branche. We beseffen ons dat wanneer de huidige maatregelen in januari nog van kracht zijn er ook doelgroepen zijn die vanuit hun werkgever niet een fysiek bezoek mogen brengen. Deze doelgroepen zullen we stimuleren het online InfraTech Netwerk Platform te gebruiken
om op deze manier in contact te komen met de exposanten.”

Move Forward

Het thema van InfraTech 2021 Hybride is Move Forward. Om de volgende stap te kunnen maken binnen de infrasector wordt er adaptief vermogen gevraagd van organisaties om samen te kunnen werken aan de transities. Niet alleen nu tijdens de coronacrisis, maar ook met andere uitdagingen bijvoorbeeld op het gebied van schaarste, duurzaamheid, de energietransitie en digitalisering. De wereld ontwikkelt zich razendsnel en we willen in deze snel veranderende fysieke en digitale wereld uitdagingen aangaan en kansen grijpen. We willen samen een stap vooruitzetten, onze stempel op de toekomst drukken en het voortouw nemen in het creëren van de wereld van morgen. It is time to Move Forward!

Voor meer informatie en gratis registratie voor een (online) bezoek aan InfraTech 2021 Hybride, ga naar: www.infratech.nl     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.