InfraTech 2019 volgeboekt
01:12
19-12-2018

InfraTech 2019 helemaal volgeboekt

Er is geen vierkante centimeter beursvloer meer over. InfraTech 2019, de belangrijkste vakbeurs voor en door de Nederlandse infrasector, is voor het eerst in zijn meer zijn 25-jarige bestaan volledig volgeboekt. Dat betekent dat er ruim 600 exposanten aanwezig zullen zijn op een beursoppervlakte van 30.000 m². De vorige editie trok in vier dagen meer dan 21.000 bezoekers naar Rotterdam Ahoy, de verwachting is dat dit aantal in januari 2019 wel eens overtroffen zou kunnen worden.

Beursmanager Saskia Vernooij is opgetogen over het succes. “Nooit eerder verkochten we de beursvloer helemaal uit. Dat zegt toch wel iets over hoe de markt op dit moment in elkaar steekt”. Door de grote belangstelling en deelname van zowel de private sector als vele gemeenten, alle provincies, diverse waterschappen, verschillende ministeries en Rijkswaterstaat bewijst InfraTech een belangrijke strategische pijler in de infrabranche te zijn. “Twee jaar geleden was het nieuwe elan voelbaar en dit jaar lijken we met het centrale thema ‘Future Proof’ de juiste snaar geraakt te hebben.  De centrale vraag is hoe we Nederland bereikbaar en leefbaar maken én houden. Zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers in de infrabranche voelen de noodzaak zich daar hard voor te maken. Samen met de Raad van advies en de Programmacommissie hebben we een ijzersterk kennisprogramma samengesteld. Ik kan niet wachten tot 15 januari.”

Ook Gert-Jan van den Nieuwenhoff, general manager business-to-business van Rotterdam Ahoy is te spreken. “In de eerste plaats hulde voor het team dat dit voor elkaar heeft. Maar het toont tegelijkertijd aan dat het beursconcept InfraTech zich in zijn meer dan 25-jarige bestaan heeft bewezen. Wij bieden een platform en een beursvloer. Maar de branche zelf heeft het ook omarmd. Dat zie je niet alleen aan het grote aantal exposanten, maar bijvoorbeeld ook aan het recordaantal inzendingen voor de InfraTech Innovatieprijs.”

Over InfraTech
Infratech 2019 is hét kennisplatform waar de Nederlandse infrasector laat zien waarom het al jarenlang tot de wereldtop behoort. Deze editie is de beurs uitgebreid met een Smart Mobility Plein, een Tunnel Plein en een Geo Business Plein waarmee InfraTech zelf ook Future Proof is. De vakbeurs wordt omlijst met een sterk inhoudelijk programma en trekt van 15 tot en met 18 januari 2019 meer dan 21.000 bezoekers naar Rotterdam Ahoy.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom civiele techniek & infrastructuur

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

GROND/WEG/WATERBOUW partners

stig.engstromengcon.se1-kopieren-kopierenInfraTech 2019