Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Infra Relatiedagen verplaatst naar 29, 30 en 31 maart 2022

Infra Relatiedagen verplaatst naar 29, 30 en 31 maart 2022

De komende editie van Infra Relatiedagen die gepland stond op 1, 2 en 3 februari 2022 in Evenementenhal Hardenberg wordt verplaatst naar 29, 30 en 31 maart 2022. In de afgelopen periode nam de wens onder exposanten om de vakbeurs naar een later moment te verplaatsen steeds meer toe, omdat exposanten zich steeds meer zorgen maakten over hun deelname vanwege de corona-ontwikkelingen. “Om die reden hebben wij een inventarisatie gedaan onder onze huidige exposanten en hieruit blijkt dat een grote meerderheid ervoor kiest om hun deelname door te schuiven naar eind maart. In goed overleg is daarom besloten de beurs te verplaatsen”, zegt Irma de Hoon, Business Unit Director Building, namens organisator Easyfairs.

De Hoon: “Het is natuurlijk een ontzettend grote teleurstelling dat Infra Relatiedagen niet door kan gaan op de oorspronkelijke datum in februari. Net als wij waren veel exposanten al volop bezig met de voorbereiding. Maar we zijn anderzijds ook blij dat het ons gelukt is om een nieuwe datum te vinden: 29, 30 en 31 maart 2022. Daarmee geven we ook gehoor aan een wens van onze exposanten, want uit veel gesprekken leefde er ook een angst dat de beurs mogelijk opnieuw met een jaar verplaatst zou worden. Dat is het laatste wat de branche wil en wat wij willen. Daarom een verplaatsing van twee maanden, in de veronderstelling dat we dan weer ‘gewoon’ kunnen beurzen en gevoed door het nieuws dat de boostercampagne medio januari afgerond zal zijn voor alle 18+’ers.”

Infra Relatiedagen is het netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouw professionals samenbrengt. Tijdens deze vakbeurs presenteren zich gemiddeld zo’n 350 exposanten aan 14.000 bezoekers. Daarmee is Infra Relatiedagen één van de grootste vakbeurzen in haar vakgebied. Voor meer informatie: www.infrarelatiedagen.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.