Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Infra Relatiedagen 2024 – Drie redenen waarom je er dit jaar bij moet zijn!

Infra Relatiedagen 2024 – Drie redenen waarom je er dit jaar bij moet zijn!

Over een aantal weken openen wij de deuren van Evenementenhal Hardenberg voor Infra Relatiedagen 2024! Naast vertrouwde elementen biedt deze editie nieuwe specials die het evenement onmisbaar maken.

Hier zijn 3 redenen waarom je deze editie niet mag missen:

1. Renovatie Haringvlietbrug centraal tijdens mini-symposium
Een prachtig en interessant praktijkvoorbeeld staat tijdens Infra Relatiedagen centraal: het renovatieproces van de Haringvlietbrug! Tijdens het mini-symposium presenteren Rijkswaterstaat en aannemerscombinatie CMCH hoe dit allemaal in zijn werk gaat. Hoe maken ze zo’n grote opgave waar? Hoe wordt de uitvoering aangepakt? Wat komt er allemaal kijken bij dergelijke renovaties? Een interessant, nieuw symposium voor overheden, aannemers en adviesbureaus dat je niet wilt missen!

2. Belangrijke thema’s in de schijnwerpers
Er staat de komende jaren een hoop te veranderen. Tijdens Infra Relatiedagen zullen we stilstaan bij de onderwerpen die de komende jaren de agenda zullen bepalen. Kom meer te weten over emissieloos werken en duurzaamheid op provinciaal niveau op het Kennispark Overheid & Markt, of neem een kijkje op de ‘Bouwplaats van de toekomst’ waar de emissieloze bouwplaats vormgegeven zal gaan worden. Een grote eyecatcher!

3. 7 hallen volledig gevuld met ruim 350 deelnemers!
Op 6, 7 en 8 februari zullen de zeven hallen van Evenementenhal Hardenberg tot de nok toe gevuld staan met meer dan 350 enthousiaste deelnemers! Elk jaar opnieuw hangt er een fantastische sfeer, dat zal dit jaar niet anders zijn! Ben je benieuwd naar de verschillende deelnemers die aanwezig zullen zijn op dit evenement? Neem dan een kijkje op de volledige deelnemerslijst via deze link: https://www.infrarelatiedagen.nl/exhibitor/

Naast deze drie zijn er nog genoeg andere redenen om Infra Relatiedagen te bezoeken. Wil jij meer weten over het programma, de deelnemers of wil je je gratis registreren? Ga dan naar www.infrarelatiedagen.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.