Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
In Weert is het ‘one stop shopping’ voor de sloop- en recyclingprofessional

In Weert is het ‘one stop shopping’ voor de sloop- en recyclingprofessional

‘Goede wijn behoeft geen krans’, zo luidt het spreekwoord. Dat geldt zeker voor Saes International BV in Weert, waar de kwaliteit en service rondom sloop- en recycling uitrustingstukken voor zich spreken. Met een gevestigde naam in de wereld van de nationale en internationale sloopprojecten wordt er in Weert elke dag hard gewerkt om de klant van dienst te zijn, zodat deze optimaal kan presteren.

LaBounty MSD4000R sloopschaar.

Langer doorgaan, zonder stilstand

Dankzij de keuze voor alleen kwaliteitsmerken en hoogwaardige materialen garandeert Saes dat er langer doorgewerkt kan worden met de sloophamers, sloopscharen en andere uitrustingstukken die door het bedrijf verhuurd en verkocht worden. Als ontwikkelaar en fabrikant van HST-serie trilblokken wist Saes de markt 25 jaar geleden al te verrassen met extreem lange service-intervallen. En men verrast nog steeds, nu weer met zelf smerende systemen die door Saes geleverd kunnen worden op de allerkleinste sloophamers, waardoor handmatig smeren ook voor deze categorie tot het verleden behoort. De grote kracht zit hem verder in de service die de klant steeds weer geleverd krijgt: of er nu onderhoud gepleegd moet worden, of een reparatie, het kan zowel in de werkplaats van Saes in Weert, als op locatie. Het motto in Weert is dat stilstand achteruitgang is, dus is Saes er alles aan gelegen om dit te voorkomen. Met een eigen serviceteam dat beschikt over goed uitgeruste servicewagens rijdt Saes goed voorbereid naar de sloopwerf, waar dan ook. Zo kun je het serviceteam in Nederland tegenkomen, maar net zo goed in Frankrijk bijvoorbeeld. Of wat te denken van een servicemonteur die per vliegtuig naar Singapore gevlogen wordt, om de opstart van een Nederlands sloopproject daar te ondersteunen? 

Beton of staal, de LaBounty MSD 7500R weet er raad mee.

Net dat stapje extra

Saes International BV beseft dat het succes van de klant mede bepaald wordt door de kwaliteit van het gekochte of gehuurde materieel. Daarnaast wordt graag meegedacht over de eventuele modificatie van bestaand materieel. Bijvoorbeeld het in eigen huis in kleur spuiten van zowel rollend materieel als uitrustingstukken, het opbouwen van overdruksystemen, het opbouwen van extra functies, enzovoorts. Saes verzekert de klant van het juiste materieel op de werklocatie.

Epiroc hamer in actie bij de sloop van een brugpijler.

In- en verkoop van nieuwe en jong gebruikte machines

Met een scherp oog voor kwaliteit koopt en verkoopt Saes nieuwe en jonge, gebruikte machines. Voor de klant betekent dit dat er binnen elk budget materieel beschikbaar is waarop gebouwd kan worden. Met klinkende merken in het leveringsprogramma zorgt Saes ervoor dat er op kwaliteit niet bezuinigd wordt. We noemen dan merken als Hitachi, Epiroc en LaBounty. Het partnerschap met deze merken is echt tweerichtingsverkeer, niet alleen kiest Saes voor de kwaliteit van deze merken, zelf kiezen de merken bewust voor Saes International BV als partner, vanwege de kennis, de kunde en de ongekend hoge servicegraad van de firma. Met meer dan 40 jaar ervaring en een voortdurende drang om te willen innoveren is Saes International BV de ideale partner voor iedere sloop- en recyclingprofessional.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.