Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Ieder project uniek met specifieke lijnafwatering
Urban Design goten nemen een prominente plek in in ons lijnafwateringsprogramma.

Ieder project uniek met specifieke lijnafwatering

Lijnafwatering is dé corebusiness van ACO wereldwijd. Meer dan een halve eeuw zijn wij koploper op dit specifieke gebied van afwateringstechniek. Ondanks de schijnbare eenvoud van het product blijft innovatie onze grootste kracht. De laatste jaren heeft de toepassing van sleufgoten en speciale designroosters een hoge vlucht genomen. 

Urban Design

Waar traditionele roostergoten niet altijd aansluiten bij de beoogde uitstraling van een project, dragen sleufgoten of roosters met een bijzonder ontwerp juist bij aan een unieke identiteit. De praktische must van afwatering verandert daarmee in Urban Design die projecten een eigen gezicht geven. En daar blijft het niet bij. Steeds vaker zorgen wij ook voor het ontwerp en de realisatie van banken, kaders om plantvakken, signing en trappen uit Cortenstaal!

Lijnafwatering is dé corebusiness van ACO wereldwijd.

Alles onder één dak

Urban Design goten nemen een prominente plek in in ons lijnafwateringsprogramma. Een dermate belangrijke plek zelfs dat een productspecialist en design engineers zich ontfermen over deze tailor made oplossingen. Jouw idee is de basis voor ons werk. Hiermee gaan wij aan de slag. Aan alles wordt gedacht, tot in het kleinste detail. Hiervoor moet je beschikken over een goede materiaalkennis en weten wat technisch wel en niet kan en dat doen wij. Zo kom jij niet voor onaangename verrassingen te staan. Integendeel! Door een complete begeleiding van jouw project, van begin tot eind, ben je zeker van het eindresultaat! Wij leveren een ‘maatpak’ van alleen de beste kwaliteit. Daar staan wij voor!

Steeds vaker zorgt ACO ook voor het ontwerp en de realisatie van banken, kaders om plantvakken, signing en trappen uit Cortenstaal (l). De laatste jaren heeft de toepassing van sleufgoten en speciale designroosters een hoge vlucht genomen (r).

#askACO

Wij stellen onze kennis graag ter beschikking, zodat er betere doordachte en uitvoerbare oplossingen komen die sneller te verwerken zijn. askACO noemen we dat. Van deze ‘way of working’ mogen ontwerpers, aannemers en opdrachtgevers kostenloos gebruik maken. ACO zorgt voor de afwateringsexpertise en jij houdt de eindregie. Dus heb je een vraag over het monitoren, opvangen, reinigen, vasthouden en afvoeren van regenwater? #askACO.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.