Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
IDS Group levert grootste project ooit

IDS Group levert grootste project ooit

Met betrekking tot het ondergrondse gedeelte mocht IDS Group met haar infiltratiekratten het grootste volume ooit leveren. Circa 90.000.000 liter per jaar wordt door middel van dit systeem geleidelijk teruggebracht naar de grond.

“IDS heeft de meest optimale oplossing voor het afkoppelen van regenwater aangeboden. Van leverantie tot aan installatie was dit de beste keuze. Dit is de reden geweest dat IDS is gekozen als leverancier voor vidaXL” aldus Erik Kanters, Tender coördinator bij van de Beeten®.

Een infiltratiekrat wordt gebruikt voor het bergen en infiltreren van regenwater. Infiltratiekratten vormen een ondergrondse opslagruimte voor regenwater. Vanuit deze kratten zakt het opgeslagen regenwater vertraagd weg in de bodem.Commercieel Directeur van IDS, Mark Visschers, vertelt: Dit systeem is gemakkelijk inspecteerbaar en daarom zeer interessant voor dit project. In samenwerking met familiebedrijf Van de Beeten zijn wij tot dit fantastische resultaat gekomen en daar zijn we erg trots op”.

Als ervaren leverancier en professional op het gebied van afwateringssystemen draagt IDS zorg voor innovatieve oplossingen voor afwatering van regenwater. IDS streeft ernaar om met haar afwateringssystemen regenwater geleidelijk en schoon terug te geven aan de natuur.

Aan ons de uitdaging om het water zo schoon mogelijk terug te geven aan de natuur, op de plek daar waar het valt, dat is de meest ideale situatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.