Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Hyundai Construction Equipment benoemt Sungwoo Lee tot nieuwe Managing Director voor Europa

Hyundai Construction Equipment benoemt Sungwoo Lee tot nieuwe Managing Director voor Europa

HCEE (Hyundai Construction Equipment Europe) kondigt aan dat Sungwoo (SW) Lee met ingang van 1 december 2019 is benoemd tot nieuwe Managing Director. SW Lee, die al meer dan twintig jaar bij de Hyundai-groep werkt, kan voor zijn functie in Europa bogen op een lange internationale sales carrière. SW Lee vervangt de heer J.H. Chun, die terugkeert naar Zuid-Korea, waar hij het internationale marketingteam van HCE (Hyundai Construction Equipment) gaat leiden.

Winstgevende groei van Europees marktaandeel staat centraal

Per 1 december 2019 is de heer Sungwoo Lee officieel benoemd tot nieuwe Managing Director van HCEE. De heer Lee is al zeer goed bekend met de Europese organisatie. Van 2005 tot 2009 werkte hij als Construction Equipment Sales Engineer bij de Europese dochteronderneming. Daardoor heeft hij een goede kennis van het dealernetwerk en de Europese markteisen en cultuur.

SW Lee zal zich richten op een proactieve verkoopstrategie. Door het Europese dealernetwerk verder uit te breiden, een key account management-structuur op te zetten en een geavanceerde marktgerichte productstrategie uit te voeren, wil hij HCEE de komende jaren een groter winstgevend marktaandeel laten veroveren.

SW Lee reageerde als volgt op zijn benoeming: “Bij HCEE proberen we een belangrijke speler te worden in de wereldwijde bouwmachinesector. In de stabiliserende Europese markt willen we ons marktaandeel op een duurzame en winstgevende manier vergroten. Groei van ons marktaandeel zal ertoe leiden dat ons merk beter zichtbaar wordt. Verbetering van de kwaliteit en kwantiteit, zowel van onze organisatie als van ons dealernetwerk, zijn onze voornaamste doelen om dit te bereiken. We blijven ons richten op de 3 E’s − Embrace, Excel, Engage − door ons dealernetwerk te omarmen, uit te blinken in wat we doen en onze interne teams erbij te betrekken.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.