Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Hünnebeck Multi-Mover vereenvoudigt horizontaal transport van bekistingen

Hünnebeck Multi-Mover vereenvoudigt horizontaal transport van bekistingen

Hünnebeck heeft onder de benaming Multi-Mover een nieuwe elektrische transportwagen voor het horizontale vervoer van bekistingen op de markt gebracht.

Met de Multi-Mover worden transporten op de bouwplaats aanzienlijk vereenvoudigd. De beperkte afmetingen en hoge wendbaarheid maken het mogelijk dat de wagen zelfs in nauwe ruimten heel eenvoudig in lengte-, dwars- en diagonale richting kan worden verplaatst. Daarnaast kan de nieuwe transportwagen probleemloos om kolommen en hindernissen heen rijden. Dit is een groot voordeel wanneer bekistingen op de bouwplaats horizontaal verplaatst moeten worden en de capaciteit van een kraan gering is. Het maximale draagvermogen van de Multi-Mover bedraagt 1 ton.

Hünnebeck

Smal, wendbaar en toch robuust: de Hünnebeck Multi-Mover.
(Foto: Hünnebeck)

 

Topmax vloerbekistingstafels kunnen met behulp van het nieuwe voertuig comfortabel van een hoogte van 1,90 meter tot 7,50 meter worden verplaatst. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van opzet- en nivelleringsframes. Voor extra flexibiliteit bij het bekisten zorgen de draaikoppen, die op twee verschillende hoogten kunnen worden afgesteld.

Hünnebeck

Sneller en efficiënter bekisten met de Hünnebeck Multi-Mover transportwagen: Topmax vloerbekistingen kunnen met behulp van de nieuwe wagen gemakkelijk op een hoogte van 1,90 meter tot 7,50 meter worden vervoerd.

 

Dankzij de geïntegreerde stootbeveiliging en de nood-uitknop overtuigt de elektrisch aangedreven Multi-Mover ook vanuit het oogpunt van veiligheid. Het voertuig start en remt rustig – zo kan er niets verschuiven. Toch is de Multi-Mover sneller dan een transportwagen die met de hand wordt bediend en bovendien aanzienlijk ergonomischer. Voor extra veiligheid zorgen de vaste bevestigingspunten voor een kraanhaak voor het verplaatsen van de wagen.

De praktische werking op accu’s maakt de Multi-Mover ook geschikt voor toepassing op de bouwplaats. Deze accu kan gemakkelijk via een stopcontact met randaarde weer worden opgeladen; met een adapter kan elke type stekkerdoos met een laadvermogen van 220 tot 240 V worden gebruikt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.