Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Hünnebeck brengt bauma op 15 mei 2019 naar Nederland

Hünnebeck brengt bauma op 15 mei 2019 naar Nederland

Iedere drie jaar wordt in München de bauma georganiseerd. Een bouwevenement dat wereldwijd aanzien geniet. Tal van Nederlandse bouwprofessionals reizen dan ook binnenkort naar het Zuiden van Duitsland om kennis te nemen van de laatste bouwinnovaties. Ook Hünnebeck geeft hier nadrukkelijk acte de présence. Maar omdat niet iedereen naar de bauma kan, heeft Hünnebeck besloten om de bauma ook naar Nederland te halen. Op 15 mei a.s. organiseert het bedrijf in Klundert het bauma-event.

Tijdens het evenement presenteert Hünnebeck in Nederland een selectie van de innovaties die op de bauma worden getoond. Hiertoe behoort uiteraard de nieuwe generatie MANTO- en RASTO TAKKO-wandbekistingen met nieuwe features die de handling voor de gebruiker aanzienlijk vereenvoudigen en versnellen.

Ook kunnen bezoekers van het Hünnebeck-evenement kennismaken met nieuwe onderdelen voor het Hünnebeck Infra-Kit systeem voor bruggenbouw. De modulaire structuur van dit systeem biedt veel flexibiliteit en verkort montagetijden. Daarnaast wordt het EPS randbeveiligingssysteem getoond. Met dit veelzijdige en veelomvattende systeem benadrukt Hünnebeck de grote waarde die het bedrijf hecht aan een veilige werkomgeving.

Naast presentaties en demonstraties van nieuwe en vernieuwde systemen, maakt Hünnebeck ook de vloer vrij voor een presentatie door een veiligheidskundige die onder meer ingaat op veiligheid als onderdeel van de Richtlijn Betonbekistingen en Ondersteuningsconstructies. Bovendien worden de deuren van het bedrijf opengesteld voor een kennismaking met de engineerings- en constructieafdeling.

Het ‘Hünnebeck brengt bauma naar Nederland’-evenement wordt op 15 mei gehouden op de Hünnebeck-locatie aan de Kwartelweg 6 in Klundert. De inloop is om 11.30 uur en het programma loopt verder de gehele middag door. Aanmelden voor het evenement kan eenvoudig via een        e-mail naar [email protected].

Hünnebeck biedt een uitgebreid pakket aan bekistingen (wandbekistingen en vloerbekistingen), ondersteuningen en beveiligingsoplossingen. Hünnebeck bedient het gehele bouwproces, vanaf de fundering tot en met de laatste afwerking. Het uitgebreide assortiment biedt oplossingen voor vrijwel alle bekistingsprojecten. Voor woningbouw, utiliteitsbouw en infrastructurele werken. Voor strakke gevels en ronde vormen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.