Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Huisvestingsoplossingen. Van urgent tot permanent.
Voor het project Nieuwe Sluis bij Terneuzen heeft BUKO Bouw & Winkels een enorm projectkantoor geplaatst.

Huisvestingsoplossingen. Van urgent tot permanent.

Of het nou om een projectkantoor gaat, schaft-, kleed- of toiletaccommodatie of om opslagruimte.… BUKO Bouw & Winkels is al 65 jaar dé betrouwbare partner voor aannemers, ontwikkelaars en retailers.

“Vanaf de tenderfase tot aan de oplevering van een project ontzorgen wij de opdrachtgever op het gebied van accommodatie”, zegt Edward Avis, commercieel manager bij BUKO Bouw & Winkels. “Zodat de opdrachtgever zich volledig kan richten op zijn werkzaamheden en weet dat het goed geregeld is voor zijn mensen.”

Een projectkantoor van formaat bij Amsterdam Oosterdokseiland; BUKO Bouw & Winkels zorgt dat er goed, veilig en efficiënt gewerkt kan worden.

Voor elk project een passende oplossing

De integrale en kostenefficiënte concepten van BUKO Bouw & Winkels bieden voor elk project een passende oplossing. “Zo leveren we kant-en-klare units voor kortlopende projecten of in geval van calamiteiten. Deze zijn snel en eenvoudig te monteren en te plaatsen en ook vlot weer weggehaald als het project is afgerond. Kostentechnisch natuurlijk heel interessant”, weet Avis. “Voor langlopende projecten werken we met een zogenaamde schottenkeet. Deze bestaat uit een houten elementsysteem van geïsoleerde sandwichpanelen, die in het werk wordt opgebouwd. Het mooie van dat systeem is dat het per stramien van een meter volledig naar wens van de opdrachtgever gemaakt kan worden, zowel qua indeling als inrichting. Keuken erin? Geen probleem. Meubilair erin? Ja hoor dat kan. Corona-proof? Zorgen we voor!” Ook wanneer er meerdere accommodaties op een grote projectlocatie nodig zijn, wordt dat allemaal tot in de puntjes geregeld door BUKO Bouw & Winkels. “Wij zorgen ervoor dat alles en iedereen een plek heeft, de logistiek klopt en er efficiënt gewerkt kan worden.” Avis legt uit dat aan het eind van het project alles weer netjes gedemonteerd wordt en het gebouw teruggenomen of verplaatst kan worden naar een nieuw project.

Verder staan er diverse sets units in het werk ten behoeve van de uitvoering aldaar.

Duurzaam en circulair

Avis constateert dat duurzaamheid en circulariteit een steeds grotere rol speelt bij bouwprojecten. Zo is het projectkantoor of de uitvoerings- of schaftkeet helemaal opgebouwd uit duurzaam hout en op installatiegebied volledig vernieuwd. Ze zijn bijvoorbeeld voorzien van energiezuinige warmtepompen, bevatten ledverlichting en zijn optioneel verkrijgbaar met zonnepanelen, een groen dak en waterbesparende knoppen in het sanitair. Net wat de opdrachtgever wil. Omdat een houtelementen gebouw voor 90% uit gecertificeerd hout bestaat en steeds hergebruikt wordt, is deze zeer circulair.”

Varianthal bij een project in Utrecht.

Projectpartner voor grote en kleine aannemers

BUKO Bouw & Winkels is een prima projectpartner voor zowel kleine als grote aannemers die werkzaam zijn in diverse sectoren. Ze zijn volledig zelfvoorzienend met eigen vrachtwagens, personeel, bouwploegen, ruime voorraad en beschikken over de juiste certificeringen. “We gaan echt voor de lange termijnrelaties met onze opdrachtgevers”, zegt Avis. Hij noemt een aantal grote projecten waar zij gezorgd hebben dat mensen op een comfortabele werkplek hun werkzaamheden kunnen uitvoeren volgens de richtlijnen. Ook in Amsterdam, bij de werkzaamheden aan de Piet Heintunnel is er een kantoor voor de bouwcombinatie geplaatst: goed voor zo’n 70 corona-proof werkplekken. Tot slot noemt Avis de Sluis bij Terneuzen: “Voor het hele project hebben we hier een enorm projectkantoor geplaatst. Verder staan er diverse sets units in het werk ten behoeve van de uitvoering aldaar. Avis besluit: “Of het nou op het water moet zijn of boven op een gebouw, je kan het zo gek niet bedenken… wij bieden op elk huisvestingsvraagstuk het beste en meest efficiënte antwoord. We lossen het op en nemen de volledige zorg uit handen.”

Bouwhub in Amsterdam.

Algeco Nederland

Sinds eind 2019 valt BUKO Bouw & Winkels onder Algeco Nederland, die weer onderdeel uitmaakt van de wereldwijde Modulaire Group. Zij zijn marktleider op het gebied van modulaire huisvesting in 25 landen, hebben 6 vestigingen in de Benelux, 13.000 verhuureenheden, schottenketen, hallen en loodsen. Daarmee is er altijd een passende oplossing voor ieder huisvestingsvraagstuk.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.