Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Houd uw wagenpark veilig op de weg tijdens de wintermaanden

Houd uw wagenpark veilig op de weg tijdens de wintermaanden

De winter kan een ravage veroorzaken voor degenen die voor de levering van hun goederen en diensten afhankelijk zijn van het wagenpark. Slecht weer, en wegafsluitingen kunnen ertoe leiden dat uw bestuurders vertraging oplopen of erger nog, niet in staat zijn om op werk te komen.

Een GPS voertuigvolgsysteem kan u helpen om uw bestuurders de juiste route te laten kiezen, zodat problemen op de weg vermeden worden en ze op tijd op hun plaats van bestemming kunnen zijn.

Ondersteuning krijgen van een GPS-tracking systeem

Een GPS-tracking systeem kan u een extra paar ogen bieden om uw wagenpark te monitoren terwijl u onderweg bent. Als uw bestuurder vastzit in het verkeer, kunt u de route omleiden zodat de klus alsnog wordt geklaard. Met behulp van Google Maps kunt u alternatieve routes kiezen, zodat uw wagenpark altijd in beweging blijft tijdens de wintermaanden.

Stimuleer veiliger rijden

Bestuurders moeten eraan worden herinnerd dat ze in de wintermaanden extra op hun rijgedrag moeten letten. Met ABAX Driving Behaviour kunt u monitoren of bestuurders rekening houden met deze waarschuwingen.

Het koudere weer hoeft geen invloed te hebben op uw wagenpark en daarmee op de efficiëntie van uw bedrijfsvoering. Houd deze winter rekening met deze tips en maak optimaal gebruik van uw track en Trace systeem.

Wilt u meer informatie over hoe een GPS-volgsysteem uw bedrijf vandaag de dag kan ondersteunen?

Vraag hier een DEMO aan

Bron: Abax

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.