Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Hoe trek ik nieuwe medewerkers aan en hoe houd ik ze binnen?

Hoe trek ik nieuwe medewerkers aan en hoe houd ik ze binnen?

Bedrijven in de infra merken dat het steeds lastiger wordt om voldoende gekwalificeerd personeel aan te trekken nu er steeds meer werk is en de druk op de uitvoering toeneemt. Het is daarbij niet alleen belangrijk om nieuwe mensen aan te nemen maar zeker net zo belangrijk om bestaande medewerkers te behouden voor het bedrijf.

Waar vroeger voornamelijk het salaris en een grote auto de belangrijkste drijfveren waren voor veel medewerkers, is dat in de huidige tijd voor met name de nieuwe generatie gekanteld naar meer vrijheid en een betere balans tussen werk en privé.

BouwInfosys

Digitalisering bij de uitvoerder
Een minstens net zo belangrijke drijfveer is het kunnen werken met de nieuwste technieken. Werken voor een baas waarbij je je uren nog op een briefje moet inleveren is minder aantrekkelijk dan werken voor een baas waarbij je niet alleen op je smartphone je uren kunt inleveren, maar ook direct geïnformeerd wordt over leuke nieuwtjes over het bedrijf.

Een uitvoerder wil niet langer een map met papieren meekrijgen en iedere week op kantoor bonnen inleveren van alle leveranties of gemaakte uren en productie. Nee, die wil veel liever een tablet mee hebben waarbij hij op het werk alle voorkomende administratieve taken direct kan uitvoeren. En daarbij ook direct inzicht krijgen in de stand van de geboekte kosten op zijn werk, op wie er morgen gepland is en of de shovel morgen nog beschikbaar is.

Leuker, makkelijker en minder stressvol. Daarmee wordt de uitvoerder behouden voor het bedrijf en zal hij ongemerkt als ambassadeur gaan optreden voor het bedrijf!

Proef zelf hoe het is om met een ultramoderne ERP-oplossing te werken
Op de InfraTech staat BouwInfosys met een mooie stand waar je zelf de proef op de som kunt nemen om te ervaren hoe het is om te werken met de modernste software. Voer eens productie in op de tablet. Registreer meerwerk en boek eens wat ontvangsten. Of doe een bestelling en vraag eens een minikraan aan bij de planner.

Zomaar wat voorbeelden van zaken die je op de stand bij BouwInfosys kunt “proeven”. Natuurlijk geldt dit ook voor de planner, de werkvoorbereider of de calculator. Op de stand zijn meerdere demosystemen beschikbaar waarmee je als gebruiker eens kunt testen of dit wat voor je is. 

BouwInfosys

Van ruwe data naar real-time informatie voor het management
De automatiseringsoplossingen van BouwInfosys voor de grond-, weg- en waterbouw zijn uniek in het verwerken van ruwe data naar real-time informatie voor het management. De gebruiker kan zelf dashboards samenstellen om bijvoorbeeld visueel inzage te krijgen in de voorraad op het depot of in de beschikbaarheid van materieel. Vanzelfsprekend kan dat ook worden ingezet voor financiële informatie. Wat te denken van een grafiek die direct het verschil weergeeft tussen de algemene kosten en de behaalde dekking uit de projecten? Zo wordt data informatie waar je als directie/management op kunt sturen!

BouwInfosys is vooraanstaand leverancier van software voor de grond-, weg- en waterbouw en is te vinden op de InfraTech in hal 2 op stand 2.305. De InfraTech wordt gehouden van 15 t/m 18 januari 2019 in Ahoy Rotterdam.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.