Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
HKV neemt Jabo Bedrijfskleding over

HKV neemt Jabo Bedrijfskleding over

HKV maakt vandaag bekend dat zij Jabo Bedrijfskleding heeft overgenomen met terugwerkende kracht per 1 januari 2022. De bedrijfskledingspecialist heeft een vestiging in Ochten en breidt nu uit met een vestiging in Tilburg. Hierdoor kunnen zij nog beter de klantbehoefte in die regio vervullen. HKV ontzorgt haar relaties in Midden-Nederland door persoonlijke aandacht, oprechte interesse en service vanuit het hart. Doordat zij begrijpen wat de behoefte is van de klant, stemmen zij hun dienstverlening hier volledig op af. Met deze overname vervult HKV de klantbehoefte van regionale aanwezigheid in Tilburg en omstreken.

Dirk Jan van Beem, algemeen directeur van HKV, vertelt: “Ondanks dat onze accountmanagers regelmatig langsgaan bij onze relaties, merken we dat er sterk de behoefte is aan regionale aanwezigheid. Gewoon een showroom waar je terecht kan voor persoonlijk contact en bedrijfskleding. Door dit te realiseren kunnen wij onze dienstverlening nog beter afstemmen op de klant. Toen Jabo Bedrijfskleding op mijn pad kwam, voelde dit gelijk goed. Niet alleen de locatie, maar ook de mensen. Met oud-eigenaar Rob heb ik inmiddels al 23 jaar een goede relatie. De manier waarop zij werken, hoe zij hun klanten ontzorgen, dat past bij HKV. Onze mensen maken HKV en hoe mooi dat wij de oud-eigenaren en hun medewerkers mogen verwelkomen in ons team.”

“Het was geen makkelijke keuze om te stoppen met ons familiebedrijf. Maar door HKV verandert alleen onze bedrijfsnaam. De bedrijfscultuur en de werkwijze blijft precies hetzelfde. We blijven klanten ontzorgen en kwaliteit leveren.”, vertelt Rob Boor. Hij was samen met Sophie Sijogo eigenaar van Jabo Bedrijfskleding. “We konden de ontwikkelingen op gebied van automatisering niet meer bijbenen. Om aan de klantverwachtingen te voldoen, of zelfs te overtreffen, hebben we professionalisering en meer omvang nodig. Dat biedt HKV.”, vult Sophie aan. “Verder zijn wij heel bij dat we onze passie voor bedrijfskleding en de relaties met onze klanten mogen voortzetten binnen team HKV.”, aldus Rob.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.