Platform over civiele techniek & infrastructuur
Nieuws

Het adres voor de juiste pompoplossing blijft vertrouwd

Foto-1—Boels
Feestelijke viering van de fusie.

Tekst | Chris Elbers

Beeld | Boels Rental

21 september 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Boels Rental, één van Europa’s grootste bedrijven in machineverhuur en specialistische verhuur, heeft per 1 januari Eekels Pompen overgenomen. De overname biedt voor beide partijen kansen om verder uit te breiden. En met de aanwezige pompexpertise de internationale klantenkring nóg beter te bedienen.

Expert in tijdelijke pompinstallatietechnieken.

Het in 1914 opgerichte Eekels Pompen geldt als dé specialist voor pompverhuur en tijdelijke pompinstallaties. Vanuit vestigingen in Ridderkerk, Geleen en Zwolle levert de marktleider in de Benelux tijdelijke pompinstallaties. Of het nu in de GWW, de industrie, marine of overheidsbranche is: iedere situatie vraagt om een andere pomp. “Eekels Pompen is met ruim 1.000 pompen, 100 verschillende pomptypes en 25 kilometer leidingwerk altijd in staat een oplossing op maat te leveren”, zegt Lars Reehorst, directeur van Eekels Pompen. “Onze specialisten hebben veel kennis en ervaring en geven advies op locatie. Kortom, zeg je pompoplossingen, dan zeg je Eekels.”

Lars Reehorst, directeur van Eekels Pompen.

Toevoeging

De overname van Eekels Pompen, dat overigens onder de eigen naam zal blijven opereren, betekent voor Boels een nieuwe aanvulling op het al omvangrijke totaalpakket. Naast General Rental startte de verhuurgigant ongeveer 10 jaar geleden met Special Rental, een discipline die onder meer bestaat uit Industrial, Site Accommodation, Site Security en Power & HVAC. “Nu Eekels Pompen onderdeel vormt van Boels kan ook de productgroep Pompen aan dat totaalpakket worden toegevoegd”, zegt Reehorst verheugd. “De overname sluit perfect aan bij de wensen van onze klanten als het gaat om een breed aanbod, een perfecte service en specialistische kennis van zaken.”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Frank Wekking

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Grond/Weg/Waterbouw? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht