Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Hertoghs groeit hard sinds importeurschap

Hertoghs groeit hard sinds importeurschap

Hoogwaardige oplossingen voor zwaar en speciaal transport

Hertoghs Carrosserieën uit Roosendaal heeft een rijke geschiedenis, die teruggaat tot 1945. Het bedrijf bevindt zich nu in de bekwame handen van de derde generatie. Roel en Stijn Hertoghs staan sinds 2011 aan het roer. Als gerenommeerde importeur van vooraanstaande merken als Chereau, Faymonville en MAX Trailer biedt Hertoghs een breed scala aan diensten voor de transportsector.

In Nederland is Hertoghs al sinds 1983 de trotse importeur van Chereau, dat nog steeds een aanzienlijk deel van hun activiteiten uitmaakt. Echter, met de sterke opkomst van de zwaar transport sector, die nu ongeveer een kwart van de omzet vertegenwoordigt, heeft het bedrijf bewezen zich aan te passen aan de veranderende behoeften van de industrie. 

Bijzonder koeloplegger van Chereau.

Sinds het importeurschap van het Belgische Faymonville heeft Hertoghs Carrosserieën een aanzienlijke groei doorgemaakt. Het bedrijf floreert, voornamelijk dankzij de expansie in de markt voor zwaar transport. Met Faymonville en MAX Trailer als onderdeel van hun assortiment, realiseerde het bedrijf in 2020 alleen al een indrukwekkende groei van 24 procent. Deze groei is vooral te danken aan de specialisatie in het leveren van hoogwaardige oplossingen voor zwaar en speciaal transport, waarin Hertoghs excelleert.

Hoogwaardige oplossingen 

Faymonville, opgericht in de vroege jaren ’60 in België, heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijd erkende speler in de productie van hoogwaardige trailnsportoplossingen voor zwaar transport. Het bedrijf wordt gewaardeerd om de efficiënte en moderne productiemethoden, wat resulteert in consistente kwaliteit en flexibiliteit. Faymonville biedt een uitgebreid gamma aan diepladers, semidiepladers, plateauopleggers en aanhangers, met laadvermogens variërend van 20 tot 2.000 ton. Dit stelt klanten in staat om vrijwel elke vorm van uitzonderlijk transport te realiseren.

Naast standaardoplossingen onderscheidt Faymonville zich ook door middel van gespecialiseerde opleggers voor glastransport, prefab betonelementen en binnenladers, evenals opleggers voor het transport van ballastdelen voor kranen. Bovendien biedt het bedrijf koppelbare modules en aangedreven modules, wat getuigt van hun innovatieve aanpak in de branche.

Strengste kwaliteitsnormen

Hertoghs Carrosserieën beschikt ze over een moderne werkplaats, die voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. Hier kunnen alle soorten opleggers en aanhangwagens worden onderhouden en gerepareerd. Het toont hun toewijding om de hoogste normen te handhaven in zowel productkwaliteit als klantenservice.

Met een sterke focus op innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid blijft Hertoghs een vooraanstaande speler in de transportsector, die voldoet aan diverse en veeleisende behoeften van klanten in Nederland en daarbuiten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.