Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Groutunits op maat met geïntegreerde watertank

Groutunits op maat met geïntegreerde watertank

Inpieq garandeert op en top efficiency op de bouwplaats

In de bouw zijn het juiste materiaal en de juiste apparatuur bepalend voor een goed resultaat. Inpieq speelt hier op in en levert naast compacte funderingsmachines groutunits met geïntegreerde watertank én een (semi)automatisch besturingssysteem. Met een breed assortiment van 80, 150 of 300 liter inhoud biedt Inpieq hiermee de bouwsector units die nodig zijn voor een efficiënt bouwproces.

De 150 liter unit is een middelgrote eenheid, veelzijdig inzetbaar en geschikt voor een breed scala aan projecten, van woning- tot commerciële bouw.

Inpieq begrijpt de diverse behoeften van de funderingswereld en heeft daarom drie verschillende type groutunits; 80 liter, 150 liter en 300 liter. “De 80 liter versie is ideaal voor kleinere projecten en situaties waar mobiliteit essentieel is”, aldus directeur Frank van Deursen. “Deze eenheid is gemakkelijk te manoeuvreren dankzij een compacte afmeting van maximaal 1 meter breed. Hiermee past het op een fiets- of voetpad, zodat voorbijgangers er nauwelijks hinder van ondervinden.”

De 150 liter groutunit is een middelgrote eenheid, veelzijdig inzetbaar en geschikt voor een breed scala aan projecten, van woningbouw tot commerciële bouwprojecten. En voor grootschalige projecten, waarbij grote hoeveelheden grout of mortel nodig zijn, biedt de 300 liter uitvoering de capaciteit en efficiëntie die nodig zijn om de klus te klaren. 

Voordelen watertank

Inpieq heeft de groutunits zelf ontwikkeld, waarbij goed nagedacht is over gemak en efficiency. Zo zijn de units voorzien van een geïntegreerde watertank. “Het grootste voordeel is dat je nu niet meer afhankelijk bent van derden voor de watervoorziening. Door de continue toevoer van water hoeven medewerkers niet constant heen en weer te lopen om water toe te voegen aan de mix. Dat scheelt tijd en is beter voor de medewerkers”, weet Frank. “Werkzaamheden kunnen doorgaan zonder onderbrekingen voor het bijvullen van water.”

Inzicht in boorproces

Een tweede zeer praktisch pluspunt van Inpieqs groutunits is het automatische besturingssysteem. Je kunt semi- of volledig automatisch groutmengels maken. “Er kunnen tien soorten mengsels vooraf worden geprogrammeerd. De pompbediende kan vervolgens met één druk op de knop het gewenste mengsel selecteren. Tussentijds kun je zelfs overschakelen naar een ander mengsel, dat bespaart veel tijd.”

De groutunits leveren tevens een belangrijke toegevoegde waarde aan het inzichtelijk maken van het totale boorproces. Door ze te koppelen aan het Data Registratie Systeem van Inpieq, zie je precies welk mengsel in welke verhouding op welke diepte is gepompt. 

Maatwerk

Inpieq streeft naar innovatie en kwaliteit in al haar producten. De groutunits zijn maatwerk en ontworpen met het oog op praktische toepasbaarheid en betrouwbaarheid. De specialist in funderingsmachines biedt uitstekende klantenservice, technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat klanten het maximale uit hun funderingsmachines en producten als groutunits halen. Frank: “Wilt u persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op. Stuur een mail naar [email protected] of bel ons op nummer 085-0812000.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.