Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Groot netwerk aan technisch specialisten

Groot netwerk aan technisch specialisten

Als landelijk opererend technisch detacheerder is het bedrijf marktleider in de detachering van technische professionals in onder meer de infrasector, civiele techniek en bouw en installatietechniek. Voor vele gerenommeerde infrabedrijven, maar ook voor (semi-)overheden, advies- en ingenieursbureaus, netbeheerders en waterschappen is Voort een ‘preferred suplier’ van technisch personeel. Dat heeft een reden.

“Wij brengen bedrijven en vakspecialisten bij elkaar”, begint Annemijn Best Operational Manager Regio West bij Voort. “Samen werken aan groei, dat is onze kracht. Door verder te kijken dan de standaard paden, door de juiste vragen te stellen en door meer te willen weten, gaan wij op zoek naar de vragen van morgen. We zijn een landelijk opererend bureau, maar hebben een sterke regionale focus via onze regiokantoren. Specifiek voor de infrasector detacheren we technisch specialisten voor de civiele markt, de energietechniek (netbeheerders), maar bijvoorbeeld ook specialisten op het gebied van geo-informatie, van landmeters tot dataverwerkers en programmeurs.”

Van MBO tot WO

De technisch specialisten hebben elk hun eigen achtergrond en bagage. “Als onderdeel van de The Employment Group (TEG) profiteren we van schaalvoordeel in kennis, ontwikkeling en innovatie met behoud van ons ondernemerschap, zodat we nog beter onze professionals kunnen laten groeien. We detacheren technici van MBO-plus tot WO-niveau”, vervolgt Best. “Onze pool van technici bevat behalve veel ervaren ‘seniorprofielen’ ook een mooie groep starters met nul tot twee jaar werkervaring. Dat laatste is het resultaat van een intensieve campusrecruitment op hogescholen en universiteiten. We zijn in staat gebleken om een serieuze groep Young Professionals aan ons te binden. De afgelopen jaren hebben we op die manier al meer dan 150 jonge technici aan een baan geholpen. Voor de grote infra-aannemers zijn we dan ook ‘preferred supplier’ en nemen het HR-stuk voor rekening. Daarbij maken wij vaak al een voorselectie, zodat zij zich veel beter kunnen focussen op de inhoud.”

Volgens Best is Voort meer dan een detacheerder. “We zijn een werkgever, investeren in training, opleiding en ontwikkeling van professionals en eigen medewerkers. In de basis nemen we iedereen op contract om ze vervolgens voor een jaar te detacheren. Bijna zonder uitzondering volgt na dat jaar een dienstverband bij de opdrachtgever. Via onze zusterorganisatie ‘koen’ detacheren we op interim basis vergelijkbare technici voor bepaalde tijd bij de verschillende opdrachtgevers. Zo bieden we onze opdrachtgevers optimale flexibiliteit.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.