Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Grader geschikt voor elk type bedrijf

Grader geschikt voor elk type bedrijf

Harcon heeft de eerste getrokken Harcon GK3000 70 Grader geleverd aan Motorsportpark Gelderland Midden in Arnhem. Voor Dik Wikselaar van het Motorsportpark Gelderland Midden is het grootste voordeel van deze machine dat hiermee de wegronding gecreëerd kan worden.

Naast de graderfuncties, hoekverstelling van het blad en dubbele afschotverstelling, kan deze machine ook als normale kilverbak ingezet worden. Dit maakt de Harcon Grader geschikt voor elk type bedrijf, zoals wegenbouw-, infra-, loonwerk-, grondverzetbedrijven en uiteraard voor sportvelden en landbouw. Een ander groot voordeel is, dat de knikdissel via side-shift ervoor kan zorgen, dat machine 60 cm links of rechts buiten het spoor van de trekker kan lopen.

Optioneel kan de Harcon Grader voorzien worden van 2 zijdeuren, waarmee het blad 1,0 m verlengd kan worden of in (deels) gesloten staat er materiaal meegenomen kan worden.

De Harcon Graders zijn in diverse breedte te verkrijgen van 2.800 tot 3.300 mm. Groot voordeel is, dat door het blad scheef te stellen en de deuren op te klappen, de transportbreedte beperkt wordt tot max. 2,5 of 3,0 m. De Harcon GK3000 70 is geschikt voor tractoren tot 300 PK. De constructie van de grader is in uitermate hoogwaardig staal uitgevoerd en met een speciaal gradermes. Verder zijn er bladhoogtes verkrijgbaar van 70 cm en 100 cm.

Op alle machines van Harcon kunnen 2D laserbesturing gemonteerd worden. Het Harcon hydrauliek systeem is geschikt voor zowel bulldozer- als graderbesturing. Het bedrijf levert als enige fabrikant van kilverbakken bulldozer hydrauliek.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.