Platform over civiele techniek & infrastructuur
Nieuws

Geslaagde eerste editie voor Techni-Mat

Ondanks de ongewone omstandigheden, is er een mooie basis gelegd van de nieuwe vakbeurs TECHNI-MAT. De meeste exposanten waren het erover eens: na 6 maanden eindelijk een gelegenheid om klanten en relaties nog eens live te ontmoeten.

19 oktober 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Ondanks de ongewone omstandigheden, is er een mooie basis gelegd van de nieuwe vakbeurs TECHNI-MAT. De meeste exposanten waren het erover eens: na 6 maanden eindelijk een gelegenheid om klanten en relaties nog eens live te ontmoeten.

Het mooie kader, de strakke organisatie en het sterke inhoudelijke programma zorgden voor een positieve sfeer onder de aanwezigen. Ook de bezoekers waren aangenaam verrast door het diverse aanbod op de beurs. Goed voor in totaal 1.659 bezoekers.

Alles verliep ook volgens de strikte regels van het beurzenprotocol, de veiligheid van alle deelnemers is immers de prioriteit voor de organisatie.

Gregory Olszewski, directeur: “Een nieuwe beurs in de markt zetten is altijd een uitdaging. In deze tijden is het nog moeilijker, maar we waren ervan overtuigd dat TECHNI-MAT moest doorgaan, in het belang van de sector. En als je dan ziet dat er een goede sfeer is en er weer fysieke contacten worden gelegd, dan ben je blij dat je hebt doorgezet en dat de markt ook gevolgd is.”

TECHNI-MAT is een nieuwe beurs die focust op technieken en materialen voor infra en ruwbouw en is een initiatief van InfraTech (Rotterdam Ahoy) en Matexpo (The Fair Experts). Kim Vrolijk, Exhibition Manager: “Er was in België duidelijk behoefte aan een dergelijk innoverend platform. Dat er meteen meer dan 120 exposanten op de afspraak aanwezig waren, toont aan dat TECHNI-MAT haar plaats heeft ingenomen als ontmoetingsplaats voor de hele sector. Ook het uitgebreide kennisprogramma was een grote meerwaarde.”

Tijdens de uitreiking van de allereerste TECHNI-MAT Awards, kaapte Stradus met CERO Bestrating de Sustainability Award weg en CGK Maritime de Technical Award. Bezoekers brachten op 7 oktober hun stem uit op één van de 6 genomineerden. Stradus met CERO Bestrating won ook nog eens de Audience Award.

De komende dagen wordt er nog een uitgebreide enquête georganiseerd bij de exposanten en bezoekers. Die zal toelaten om de tweede editie nog beter af te stemmen op de wensen van de deelnemers en partners. Die tweede editie zal plaatsvinden op 9 en 10 maart 2022.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%