Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Geotextiel en geokunststoffen van de hoogste kwaliteit
Dankzij het nieuwe distributiecentrum in Wolvega heeft JUTA Holland een van de grootste voorraden aan geokunststoffen in de Benelux en Noordoost-Duitsland.

Geotextiel en geokunststoffen van de hoogste kwaliteit

Afgelopen jaar heeft JUTA Holland een splinternieuw distributiecentrum laten bouwen. Hierdoor kunnen ze nog meer producten kwijt en zijn hun geotextielen altijd uit voorraad leverbaar. “Ons assortiment voor de grond-, weg- en waterbouw gaat van geomembranen tot vliezen en weefsels”, aldus directeur Berry Post van JUTA Holland BV.

Doordat het assortiment steeds breder wordt, kan JUTA Holland veel bedrijven in de grond-, weg- en waterbouw ondersteunen. “Dit maakt de geokunststoffen inzetbaar op afvalstortplaatsen, reservoirs en dammen, watervoorzienings- en opvangbekkens, tunnels, ondergrondse constructies en chemische bedrijfsinstallaties. De geokunststoffen zijn een scheidingslaag waardoor ze bescherming bieden aan bijvoorbeeld bassins met water of andere (chemische) vloeistoffen.” 

Dankzij het nieuwe distributiecentrum in Wolvega heeft JUTA Holland een van de grootste voorraden aan geokunststoffen in de Benelux en Noordoost-Duitsland. “We kunnen producten van ieder project volledig op maat maken. Denk aan het bewerken van geweven doeken of het stikken van weefsels: geen enkel probleem voor ons”, zegt Post.

Het eigen transport biedt JUTA Holland enorm veel vrijheid en flexibiliteit.

Geotextiel van de beste kwaliteit

Doordat JUTA Holland een belangrijke leverancier is, ligt de focus op continue vernieuwing en verbreding binnen diverse branches. “De producten worden geproduceerd volgens de ISO-certificeringen en zijn zowel intern als extern uitvoerig gecontroleerd en getest volgens de laatste Europese en internationale standaarden. Zonder daarbij de prijs uit het oog te verliezen. Dat betekent dat de prijs-kwaliteitverhouding van onze producten het beste alternatief in de markt is.”

Zo is JUTA Holland bijvoorbeeld leverancier van GeoJUTEX: een materiaal dat bescherming, filtratie en stabilisatie biedt en veel wordt toegepast in de grond-, weg- en waterbouw. Het wordt vooral gebruikt als scheidingslaag in de wegenbouw. GeoJUTEX is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen afhankelijk van de toepassing van het product.

Snelle leveringen

Naast kwaliteit is ook snel schakelen iets waar JUTA Holland goed in is. “Van productie tot aflevering, er zijn geen tussenschakels. Door deze korte lijntjes is er vanuit de klant naar ons toe direct contact en dat zorgt voor een sneller leveringsproces. Wij weten precies wanneer iets de deur uitgaat en hoeven niet eerst contact op te nemen met een transportbedrijf.”

“Onze service begint bij een professioneel advies”, vertelt Post. “Vervolgens kunnen onze klanten rekenen op een snelle levering op locatie. We hebben onze eigen fabrieken, uitgerust met een uitgebreid en modern machinepark, eigen professionals, eigen materieel en een goed functionerend logistiek apparaat. Daar zijn we dan ook enorm trots op. Ook ons eigen transport heeft daar een grote bijdrage aan geleverd. Het biedt ons enorm veel vrijheid en flexibiliteit. Hierdoor kunnen we nog sneller schakelen, waarbij kwaliteit altijd ons uitgangspunt blijft.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.