Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Geotextiel en geokunststoffen altijd uit voorraad leverbaar

Geotextiel en geokunststoffen altijd uit voorraad leverbaar

Een begrip in het land van de geokunststoffen – van enkele vierkante meters tot enorme afmetingen – is JUTA a.s. Group. Het bedrijf heeft het moederbedrijf in het Tsjechische Dvu˚r Králové en opereert wereldwijd. Overal levert zij de materialen om grondstoffen te scheiden, filtreren, beschermen, draineren of af te dichten. Ook nu de prijzen en leveranties onder druk staan als gevolg van de grondstoffencrisis. 

JUTA a.s. Group uit Tsjechië kan niet alleen buigen over ruim een eeuw ervaring in de geotextiel, het bedrijf voert ook een degelijk beleid. Zo kon zij uitgroeien tot een vermogend concern met – om het maar in Nederlandse termen uit te drukken – ‘vet op de botjes’. “Daar plukken onze klanten nu de vruchten van”, vertelt Berry Post, DGA van JUTA Holland BV. “JUTA Group kan nagenoeg probleemloos door deze crisis manoeuvreren. Dankzij de strategie van het moederbedrijf is de voorraadpositie van granulaat gewaarborgd en kan zij – ondanks de stijgende prijzen van gas, kunststofgranulaat, productieprocessen en transport – de bestaande tarieven handhaven en slechts in een enkel geval prijsverhogingen doorvoeren.”

Inzetbaar in GWW-breed Dat maakt JUTA a.s. Group juist in deze tijd interessant. Daarbij voert zij een compleet assortiment en levert zij geokunststoffen in allerlei gradaties. “Ons assortiment voor de grond-, weg- en waterbouw gaat van geomembranen oftewel non-woven producten tot folies”, vertelt Post. “Dit maakt de geokunststoffen inzetbaar op afvalstortplaatsen, reservoirs en dammen, watervoorzienings- en opvangbekkens, tunnels, ondergrondse constructies en chemische bedrijfsinstallaties. En alle producten zijn – ook nu – uit voorraad leverbaar tegen een sterke, aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.”

Alles in eigen beheer

JUTA a.s. Group dankt haar sterke positie mede door de manier waarop het bedrijf is georganiseerd. Zij regelt alles zelf, van productie tot aflevering. Er zijn geen tussenschakels. “Onze service begint bij een professioneel advies”, vertelt Post. “Vervolgens kunnen onze klanten rekenen op een snelle levering op locatie. JUTA Holland beschikt hiervoor over eigen fabrieken, uitgerust met een uitgebreid en modern machinepark, eigen professionals, eigen materieel en een goed functionerend logistiek apparaat. Daar zijn we nu al trots op, terwijl we op veel gebieden – met name op het gebied van transport – nog steeds uitbreiden.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.