Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmateriaal & bouwmachines
Geometius Meet & Weet event 2022

Geometius Meet & Weet event 2022

Weet je nog? In 2018 was de laatste editie van de Trimble Gebruikersdag. Hét informatieve evenement dat door de jaren heen populair en bekend is geworden bij veel professionals uit de branche. We moesten er even op wachten, maar dit jaar staat er gelukkig weer een editie gepland! Ondertussen hebben we niet stilgestaan en is het event omgedoopt tot het Geometius Meet & Weet event. Want niet alleen de markt is volop in beweging gebleven, wij ook! De activiteiten van Geometius zijn door de jaren heen uitgebreid en wij vertegenwoordigen naast Trimble ook een aantal andere innovatieve merken. Al deze merken komen tijdens het Meet & Weet Event 2022 aan bod. Op donderdag 2 juni 2022 laten we je dan ook graag kennis maken met de laatste ontwikkelingen op de markt én Geometius.

Geometius: oog voor detail

Meten staat centraal tijdens het Meet & Weet event. Dit kan vanuit de lucht, vanaf de grond of zelfs op het water. De meetoplossingen van Trimble spelen hierin uiteraard een prominente rol. Tijdens het evenement ontdek je bovendien welke merken zijn toegespitst op onder andere kabel- en leidingdetectie (IDS), luchtfotogrammetrie (senseFly en Pix4D) en hydrografie (Echologger).

Ervaringen uit de praktijk staan centraal

De hele dag door zijn er demonstraties en er zijn verschillende sessies die je kunt bijwonen. De presentaties worden gegeven door de gebruikers van de apparatuur. Zij delen tijdens het event dan ook hun ervaringen en vertellen over het dagelijks gebruik van zowel de apparatuur als de software. Speciale projecten worden hierbij niet vergeten. Zo zijn er de hele dag demonstraties en sessies die aangeboden worden. Vanuit Geometius zijn dit diverse technische sessies waarbij dieper wordt ingegaan op verschillende onderwerpen. De ontwikkelingen op de markt zijn hierin leidend. Vooraf aanmelden voor een demonstratie of presentatie is niet nodig. Je bepaalt zelf waar je naartoe gaat.

Naast de presentaties en sessies zijn er al onze prominente merken aanwezig zoals Trimble, TinyMobile Robots, senseFly, Pix4D, IDS en GeoSLAM.

Praktische informatie

Het Meet & Weet event vindt plaats op donderdag 2 juni 2022 van 09.00 tot 17.00 uur bij Green Village in Nieuwegein. Het maakt niet uit of je wel of niet werkt met de genoemde merken, of je student bent en/of je je aan het oriënteren bent: iedereen is welkom.

Ook dit jaar wordt het event op traditionele wijze afgesloten met een barbecue. Deelname aan het event en de aansluitende BBQ is gratis en de dag is geheel verzorgd. Je kunt je aanmelden via de website van Geometius – geometius.nl/meetweet2022

Tot donderdag 2 juni!  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.