Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Geokunststoffen professioneel, snel en efficiënt geleverd
Eigen logistiek geeft ons niet alleen meer vrijheid, we kunnen hierdoor ook supersnel leveren, omdat we alles zelf in de hand hebben.

Geokunststoffen professioneel, snel en efficiënt geleverd

De ambitie van JUTA Holland is om zich nog verder te specialiseren als leverancier in de infrastructuur. “Ons doel is om uit te groeien tot dé leverancier voor de infrasector. Met materialen om grondstoffen te scheiden, filtreren, beschermen, draineren of af te dichten”, aldus directeur Berry Post. Om dit doel te bereiken zijn ze ook afgelopen jaar weer druk bezig geweest met het doorontwikkelen en uitbreiden van hun expertises. 

De verhuizing naar Wolvega is afgelopen jaar toch echt wel een hoogtepunt geweest volgens Post. “Om nog meer producten op voorraad te hebben en daardoor snel uit voorraad te kunnen leveren, zijn we in het voorjaar verhuisd naar een groter pand. Nu hebben we een opslagcapaciteit van ongeveer 3.000 m2. Bijna twee keer zo groot als ons vorige pand.” 

Daarnaast is JUTA ook bezig geweest met het uitbreiden van hun logistiek. “We zijn steeds meer zelf gaan vervoeren om flexibel te zijn en zelf projecten te kunnen uitleveren. Dit geeft ons niet alleen meer vrijheid, we kunnen hierdoor ook supersnel leveren, omdat we alles zelf in de hand hebben. Een groot voordeel voor onszelf én onze klanten dus!”

JUTA is onlangs verhuisd naar een nieuw pand en heeft de opslagcapaciteit verdubbeld tot ongeveer 3.000 m2.

Vooruitstrevend

De moedermaatschappij in Tsjechië heeft afgelopen jaar ook geen moment stilgezeten. “In de fabriekslocatie zijn grote nieuwbouwprojecten geweest, zoals een nieuw machinepark dat is aangelegd. En dat zorgt er weer voor dat we nog betere producten kunnen leveren. Dankzij deze upgrade worden onze machines productiever en flexibeler, en hebben ze meer functionaliteiten die ook nog eens beter zijn.”

Naast kwaliteit is snel schakelen iets waar JUTA Holland goed in is. “Van productie tot aflevering: er zijn geen tussenschakels. Door deze korte lijntjes hebben klanten direct contact met ons, waardoor alles een stuk sneller gaat. We weten zelf wanneer iets de deur uitgaat en hoeven niet eerst contact op te nemen met een transportbedrijf. Dat werkt meteen ook beter voor onze klantrelaties: we weten precies wie onze klanten zijn en wat ze willen. Hierdoor worden de geokunststoffen professioneel, snel en efficiënt geleverd.”

“De geokunststoffen zijn inzetbaar op afvalstortplaatsen, reservoirs en dammen, watervoorzienings- en opvangbekkens, tunnels, ondergrondse constructies en chemische bedrijfsinstallaties.”

Grondstoffen reduceren

Net als bij andere bedrijven, staat duurzaamheid ook bij JUTA hoog op de agenda. Ze gaan mee met de ontwikkelingen en waren ook afgelopen jaar vooruitstrevend. “We zijn bezig geweest met het ontwikkelen van producten waarbij we grondstoffen reduceren door nieuwe technieken. Daardoor hebben we minder grondstoffen nodig voor hetzelfde resultaat. De producten zijn we volop aan het ontwikkelen en testen. En dat is iets waar we aankomend jaar zeker mee doorgaan zodat we de producten écht op de markt kunnen brengen.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.