Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Gemeente Ede vacature: Adviseur Openbare Ruimte

Gemeente Ede vacature: Adviseur Openbare Ruimte

Adviseur Openbare Ruimte, een echte smaakmaker

De openbare ruimte staat volop in de belangstelling. Inwoners van de gemeente Ede verwachten een veilige, toegankelijke en duurzame buitenruimte waarin geleefd, gewerkt en gerecreëerd kan worden. Als adviseur Openbare Ruimte ben jij in staat om integraal beleid te formuleren en een visie op gemeentelijk wegbeheer en verlichting te ontwikkelen.  Je geeft advies en uitvoering aan plannen, projecten, programma´s en procedures om de openbare ruimte duurzaam in te richten en te beheren.  Zo geef je gemeente Ede nóg meer smaak. En daar ben je trots op, want je draagt echt iets bij aan onze hele gemeente met meer dan 120.000 inwoners. Er zijn verschillende uitdagende klussen waar je mee aan de slag kan. Bijvoorbeeld door te werken aan het opstellen van een nota voor kunstwerken en openbare verlichting. 

Voor 36 uur per week ben je als overtuigende adviseur Openbare Ruimte bezig met het:

  • (mee) opstellen van een visie op de openbare ruimte, beleid Wegen en denk je mee in de beheerplannen.
  • adviseren van bestuur en het afstemmen van gemaakt beleid.
  • afstemmen van en sturen op een goede kwaliteit-prijsverhouding mede door het uitvoeren van de beleidschouw. Je fungeert als sparringpartner voor de wegbeheerders bij de afdeling Programmering en geeft sturing aan de uitvoering van beleid.
  • adviseren in planologische projecten en maken integrale afwegingen voor gebiedsprocessen.
  • creëren van draagvlak en zorgt voor passende voorlichting en communicatie.

Als adviseur Openbare Ruimte rapporteer je aan de afdelingsmanager Beleid, Infrastructuur en Milieu. Je werkt integraal samen met onder andere de adviseurs Groen, adviseurs Water, verkeerskundigen, de wegbeheerders, de landschapsarchitecten en stedenbouwkundigen aan inrichtings- en beheerprojecten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.