Platform over civiele techniek & infrastructuur
Nieuws

Geen evenementen, wel demo’s op 1,5m

marxact-dankzij-de-uni-hoef-je-nooit-meer-meetdata-van-het-ene-naar-het-andere-pakket-over-te-hevelen.-kopieren

20 januari 2021 Leestijd 6 minuten

Deel dit artikel

… toch hebben we online elkaar goed gevonden en hebben we een goede vervanger voor je: onze demonstraties op locatie, met 1,5m afstand en grotendeels buiten; daar gebruik je immers GPS! 

Verder geeft Elefant Racing een nieuwe aanvulling aan de vele toepassingen van de UNI-GR1, vertelt Heijmans Infra hoe zij de UNI gebruiken in combinatie met MyCumulus en stellen wij graag onze nieuwe collega’s Jasper en Kristina aan je voor.

Oh en voor we het vergeten, ben jij de winnaar van deze eerste Foto van de Maand?

Team marXact

marXact – marX your Xact position

+31 (0) 70 700 7917 – Voor meer updates, volg ons op LinkedIn


Geen evenementen, wel demo’s op 1,5m

De afgelopen tijd zijn evenementen als InfraTech en onze eigen Crash Course Surveying Day afgelast, is het merendeel van Nederland en België thuisgebleven om te werken en blijven de meeste winkels dicht. Toch gaat een deel van de bevolking de deur uit om te werken en met goede reden: pijpen, leidingen en kabels worden ingegraven, riolering wordt ingelegd en vele andere (bouw)werkzaamheden gaan door. Want ons leven staat niet stil.

We kunnen je helaas niet zien op een evenement, maar wat kunnen we je wel bieden? Hoe ervaar jij toch de mogelijkheden van digitaal inmeten? Momenteel geven we demonstraties op locatie, waarbij de geldende voorschriften in Nederland worden nageleefd. We komen naar de plek waar jij op dat moment werkt en laten je het inmeetproces doorlopen, zodat je zelf beleeft wat digitaal inmeten doet voor jouw organisatie.

Wil je meer weten? Bekijk dan de demo-mogelijkheden op onze website.


Formula Student Team ‘Elefant Racing’

In de vorige nieuwsbrief las je hoe Floating Solar de UNI-GR1 gebruikt bij hun zonvolgende eilanden en ook in deze editie hebben we een bijzondere nieuwe toepassing.

Elefant Racing bestaat uit een team studenten die elk jaar een eigen racewagen ontwerpen, bouwen en testen. De UNI-GR1 helpt het team om de kwaliteit van de algoritmen te verbeteren door het verschil te meten tussen grondwaarheidsgegevens, geleverd door de UNI-GR1, en de schatting van de positie van de pylon waar hun zelfgebouwde driverless auto omheen moet rijden.

Lees meer over deze bijzondere samenwerking in dit artikel op onze website.


Heijmans Infra

“Wij gebruiken de UNI-GR1 samen met de MyCumulus-app, deze combinatie hebben wij de ‘VakmanGPS’ genoemd. De collega’s die deze sets gebruiken, hebben als functie VakmanGWW en hier vonden wij VakmanGPS goed bij passen. Eén van de projecten waar wij deze combinatie gebruiken, is bij de rioolreconstructie van een woonwijk in Waalre.

Wil jij weten waar de VakmannenGWW van Heijmans Infra onze UNI-GR1 precies voor gebruiken in Waalre? Lees hier de hele customer case met toelichting over deze bijzondere combinatie.


Fons Linders Tuinmeesters eerste winnaar

De eerste maandwinnaar van de marXact Fotowedstrijd is bekend. Fons Linders Tuinmeesters heeft bovenstaande foto ingestuurd en wint daarmee de titel ‘Foto van de Maand’ en 3 maanden gratis UNI-Cloud ter waarde van €187,50!

Wil je ook 3 maanden gratis UNI-Cloud kunnen winnen en zelfs kans maken op 1 jaar gratis! Stuur dan je foto in op onze website en wie weet  ben jij de maandwinnaar in onze volgende nieuwsbrief.


Team marXact

Ken je onze nieuwe collega’s al? Net voor de jaarwisseling is Jasper begonnen als Technical Support Engineer. Dat betekent dat de kans het grootst is dat hij de telefoon opneemt wanneer je Support belt voor een antwoord op jouw specifieke vraag.

Op 1 januari werd Kristina onderdeel van ons team. Zij is onze UI/UX Developer, haar verbeteringen op het gebied van gebruikersomgeving en gebruikservaring van de functies van onze UNI-Cloud en website laten deze er beter uitzien en logischer werken.

Leer ons hele team kennen en bekijk de foto’s op marxact.com/madeinholland!

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Wouter Jansen

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Grond/Weg/Waterbouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht