Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
‘Future Ready’ is ons wereldwijde duurzaamheid- en innovatieprogramma

‘Future Ready’ is ons wereldwijde duurzaamheid- en innovatieprogramma

Wij ontwerpen slimme ondergrondse en bovengrondse infrastructuur in landelijke, stedelijke en waterrijke omgevingen. Ook kijken wij dagelijks naar de inrichting van onze leefomgeving. Wij adviseren onze klanten over de (her)inrichting van gebieden en ruimtes en engineeren hoogwaardige gebouwen, buurten en wijken. 

Future Ready

WSP is een wereldwijd opererend advies- en ingenieursbureau met het hoofdkantoor in Montreal, Canada. In Nederland zijn ruim 400 medewerkers werkzaam op 9 locaties verspreid over het land en bieden we een integraal dienstenpakket op gebied van Bouw, Infra, Energie, Water en Milieu. Enerzijds bieden we de persoonlijke service van een bedrijf met lokale expertise, anderzijds benutten we de wereldwijde expertise van 55.000 internationale collega’s om de meest complexe projecten uit te voeren en klanten te helpen bij het waarmaken van hun ambities. 

‘Future Ready’ is ons wereldwijde duurzaamheid- en innovatieprogramma. Door op de toekomst te anticiperen, kunnen we vandaag zinvolle actie ondernemen. Dit doen we door de belangrijkste trends in klimaatverandering, samenleving, technologie en natuurlijke hulpbronnen te volgen en te analyseren. Het Future Ready-denken wordt als een vanzelfsprekendheid meegenomen in onze projecten. Hiermee helpen we klanten binnen hun opgaven voorbereid te zijn op de toekomst. Samen adviseren, ontwerpen en ontwikkelen we creatieve en innovatieve oplossingen voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

Kick-start jouw carrière bij WSP! 

WSP heeft veel disciplines onder één dak, wat een integrale aanpak van vraagstukken mogelijk maakt. Je leert hierdoor verder te kijken dan de grenzen van je eigen vakgebied. 

Bezoek onze website voor meer informatie over onze werkwijze, referenties en contactpersonen. Op vacature.wsp.com vind je meer informatie over carrièremogelijkheden bij WSP. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.