Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
‘Extra handen’ voor De Groene Boog
Anker heeft elke dag tussen de 5 en 10 graafmachines actief op het project.

‘Extra handen’ voor De Groene Boog

Met een historie die 30 jaar teruggrijpt, kent Anker Grondverzet het klappen van de zweep. Het bedrijf uit Nieuwerkerk aan den IJssel verhuurt (onder andere) bemand en onbemand materieel voor grondwerkzaamheden. We spreken met de gebroeders Anker, de 2e generatie binnen het familiebedrijf. “Wij zijn door De Groene Boog ingehuurd voor allerhande werkzaamheden rondom de bouwkuipen”, wordt er verteld. “Je kunt ons zien als het paar extra handen, dat hand- en spandiensten verricht om alles schoon, opgeruimd en gangbaar te houden.”

Van sleuf tot slibdepot

“Onder de werkzaamheden vallen onder andere het schoonhouden van het bouwterrein, het aanleggen van slibdepots, voor het slib dat uit de afgraving van de tunnel komt, het graven van sleuven om grondwater af te voeren en het gangbaar houden van de pompinstallaties”, somt men op. “Dat betreft dan deelgebied 2, de tunnel. In deelgebied 1 en 3 zijn we ook actief, onder andere met diverse graaf- en grondverzetwerkzaamheden.”

Anker Grondverzet beschikt over genoeg materieel om als het nodig is te kunnen opschalen.

Materieel inclusief bemanning

Anker heeft elke dag tussen de 5 en 10 graafmachines actief op het project. “We zijn ingehuurd door De Groene Boog en leveren niet alleen het materieel, maar ook de bemanning. De samenwerking is erg prettig en als het allemaal zo door gaat, dan zijn we tot het eind van het project aan het werk voor De Groene Boog. Het grote voordeel is dat we ons materieel tiptop voor elkaar hebben en onze machinisten stuk voor stuk kundige mensen zijn. Anker Grondverzet beschikt over genoeg materieel om als het nodig is te kunnen opschalen. We werken flexibel, dus wanneer we ergens snel moeten inspringen, dan is ook dat geen probleem.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.