Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Expert in tijdelijke verkeersmaatregelen slaat nieuwe weg in
Real-Time Road Inspection (RTRI) is hét online platform dat iedereen die op of aan het wegennetwerk werkt van actueel beeldmateriaal voorziet.

Expert in tijdelijke verkeersmaatregelen slaat nieuwe weg in

Digitale diensten worden nog verder uitgebreid

BUKO Bereikbaar, onderdeel van BUKO Infrasupport, richt zich naast de welbekende fysieke verkeersmaatregelen ook steeds meer op de inzet van digitale middelen. “Dat deden we al op veel gebieden”, zegt Martin van Beurden, manager van BUKO Bereikbaar, “maar met de nauwe samenwerking die we met Real-Time Road Inspection zijn aangegaan, slaan we echt een nieuwe weg in.”

Real-Time Road Inspection (RTRI) is hét online platform dat iedereen die op of aan het wegennetwerk werkt van actueel beeldmateriaal voorziet. Met als doel: de veiligheidssituatie op afstand te monitoren. “Het platform is een aanvulling op de diensten van BUKO Bereikbaar”, zegt Martin. Door deze krachtenbundeling zal het aantal actuele beelden op het RTRI-platform sterk toenemen én komt de groeiambitie van beide partijen in een stroomversnelling.

BUKO Streetsync: een schaalbare integratie tussen fysiek en digitaal. Om verkeersstromen realtime dynamisch te sturen, nog voordat de vertraging tot problemen leidt.

Betere grip op projecten

“Doordat we gebruik kunnen maken van actuele beelden en die combineren met verkeersdata, kunnen we continu nagaan of het project op de juiste manier buitengezet is, of er veilig gewerkt kan worden en of er doorstroming plaatsvindt. Zo hebben we nóg meer grip op onze projecten en kunnen we onze opdrachtgevers een beter beeld geven van de uitvoering van hun projecten en de daarbij behorende uitdagingen op locatie.” 

Optimaliseren voor weggebruiker

Ook voor de weggebruikers zelf is het belangrijk, legt Martin uit: “Doordat wij zien wanneer er bijvoorbeeld vertragingen of sluipverkeer optreden, kunnen we daar direct op inspelen door de informatievoorziening naar de weggebruiker te optimaliseren en te maximaliseren. Zo stimuleren wij het rijden met navigatie, omdat wegwerkzaamheden hier juist in verwerkt zijn.” Om zowel digitaal als fysiek de weggebruiker van de juiste informatie te voorzien, maakt BUKO Bereikbaar sinds kort gebruik van BUKO Streetsync. “Dit zijn tijdelijke ledschermen langs de weg, waar we data-afhankelijke informatie op kunnen tonen aan de weggebruikers. Op een specifieke tijd, specifieke informatie en daardoor heel actueel dus”, zegt Martin. 

Infra Relatiedagen

BUKO Infrasupport staat samen met BUKO Waakt op de Infra Relatiedagen in Harderberg. “Op 6-7-8 februari ontvangen we je graag op stand 138. Onder het genot van een kop koffie vertellen wij graag over deze en andere moderne verkeersmaatregelen, waarmee wij samen voor veiligheid van wegwerkers en weggebruikers zorgen.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.