Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Exotische aanvragen leiden tot unieke oplossingen
V.l.n.r.: Bouwe Bölger en Rob Schijvens van EasyStairs.

Exotische aanvragen leiden tot unieke oplossingen

Sinds 2019 timmert EasyStairs hard aan de weg in de bouw- en infrasector met zijn modulaire oplossingen voor het veilig overbruggen van verschillende hoogtes of taluds. “We zijn absoluut een nichespeler en krijgen dan ook regelmatig de meest bijzondere aanvragen. En dat leidt niet zelden tot unieke praktische oplossingen”, zegt Bouwe Bölger, eigenaar van EasyStairs met gepaste trots.

Voor de infrasector is de taludtrap verreweg het populairst.

Het creëren van een veilige en duurzame toegang op hoogte of in een bouwput, dat is waar het bij EasyStairs allemaal mee begonnen is. “We zijn leverancier (en verhuurder) van modulaire en koppelbare trappen als alternatief voor de houten bouwtrap die na elk project bij het afval belandt”, verduidelijkt Bölger. Inmiddels maken veel bekende partijen in de bouw en infra dankbaar gebruik van de producten van EasyStairs. Voor de infrasector is de taludtrap verreweg het populairst. Afgelopen jaar is voor een zeedijkverbeteringsproject 250 meter taludtrappen verhuurd. “Bedrijven hebben nog maar één trap nodig voor meerdere projecten en verspillen geen hout of staal meer aan het (ver)maken van een tijdelijke trap. En dat wordt gewaardeerd, ook vanuit duurzaamheidsperspectief. Met name de laatste jaren maakt onze verhuurafdeling een sterke groei door.”

Op vraag van klanten breidt EasyStairs het programma steeds verder uit. “Zo hebben we recent laad- en losplatformen opgenomen in ons assortiment, en zijn we nu bezig met een pilot voor een zogenaamde hangende trappentoren. Dat laatste is echt uniek, en bedoeld voor het betreden van een bouwput. Het voordeel is dat de trappentoren niet op de bodem van de put rust en naarmate de kuip dieper wordt ontgraven verder kan worden uitgebreid. Momenteel zijn we met diverse partijen bezig om een deze oplossing toe te passen. Onze trappentorens zijn sowieso altijd modulair van opzet en laten zich eenvoudig (met een kraan) verplaatsen.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.