Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Excelleren in mens en materieel
De 25-tons Long Reach-rupskraan met 18 meter giek en kundige machinist van Loonbedrijf J.M. Van Vliet ondersteunt Heijmans nu al ruim een jaar op het project voor het afwerken van bermen en taluds.

Excelleren in mens en materieel

“We beschikken over een uitgebreid machinepark met vele ‘specials’ en zeer gekwalificeerde machinisten, een combinatie die op de luchthaven goed van pas komt”, zegt Robbert-Jan van Vliet, van het gelijknamige familiebedrijf. 

Loonbedrijf J.M. van Vliet B.V. is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van grondverzet, cultuurtechniek, agrarische dienstverlening en mestdistributie. Van Vliet: “We zijn heel breed georiënteerd en kunnen Heijmans op dit project bijstaan met een grote diversiteit aan machines. Er staan zo’n beetje permanent twee grote rupskranen van ons gestationeerd en met enige regelmaat wordt gevraagd om de inzet van ander materieel, zoals trekkers, dumpers of baggerwagens. Indien nodig, passen we ons materieel aan om tot een passende oplossing te komen. Het zijn echter onze 65 medewerkers die écht het verschil maken. Daar zijn we trots op en dat blijven we koesteren.” 

Ook Leander Kalpakidis, uitvoerder bij Heijmans op het project VDR, is te spreken over de samenwerking met Loonbedrijf J.M. Van Vliet. “Het is een fijne partij met goed materieel en kundig personeel. De 25-tons Long Reach-rupskraan met 18 meter giek en kundige machinist ondersteunt ons nu al ruim een jaar op het project voor het afwerken van bermen en taluds. Door de lange giek hoeft de machine minder te rijden. Een groot voordeel, want de grond op Schiphol is zeker in de winter niet al te best. Daarnaast draait er nog een andere rupskraan van Loonbedrijf J.M. Van Vliet ook met vaste machinist en voorzien van een roterende klem, die assisteert bij de aanleg van het gotenstelsel. En zo nu en dan doen we een beroep op ander materieel van Van Vliet om bijvoorbeeld baggerwerkzaamheden uit te voeren. Al met al een hele fijne en betrouwbare partij.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.