Platform over civiele techniek & infrastructuur
Thema's

Elektrische Atlas 350MHE voor Dieker Overslag

kemp_11700_afl_Atlas_350MH_Dieker_11

13 november 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Dieker Overslag B.V. uit Haghorst heeft onlangs, via Hans van Driel in Tiel, een elektrische Atlas 350MHE overslagmachine in gebruik genomen. De Atlas 350MHE is afgeleverd zonder onderwagen met banden maar gemonteerd op een bestaande rupsonderwagen. De beperkte breedte van het werkgebied is de reden voor deze bijzondere oplossing. De volledig elektrische Atlas doet geen concessies ten opzichte van een conventionele machine.

Deze Atlas 350MHE overslagmachine is de eerste met een banaangiek en is volledig naar de wensen en eisen van Dieker Overslag opgebouwd en afgeleverd. Naast de aanpassing van de hydrauliek in verband met de ombouw van mobiele machine naar rups machine heeft Hans van Driel nog een aantal aanpassingen gedaan. Denk hierbij aan o.a.; extra werkverlichting, extra camera op de knikarm en een kabelhaspel aan onderwagen die tijdens het rijden van de machine de kabel op- en afrolt met de juiste snelheid. De rupsonderwagen is door Groeneveldt uit Groot-Ammers speciaal aangepast zodat deze op gewenste spoorbreedte komt te rijden.

Hans van Driel biedt een compleet programma van Atlas MH-serie overslag- en recyclingmachines welke bekend staan om hun stabiliteit, kracht en betrouwbaarheid. De 350MH is zeer geschikt voor werkzaamheden in de recycling, afvalverwerking, lossen van schepen en vullen van containers. Kijk op www.hansvandriel.nl voor meer informatie en het volledig leveringsprogramma of neem contact op met een verkoopadviseur.

Over Dieker Overslag B.V.

Dieker Overslag is een onderneming die zich ten doel stelt de zorg rond het lossen en laden van schepen, van de opdrachtgever over te nemen. Veelal wordt gelost bij betonmortelcentrales waar schepen worden gelost in de voorraadbunkers. Uit de bunkers wordt de centrale continu met de loskraan gevoed. Dieker Overslag voert overslagwerk uit bij losse werken, t.b.v. infrastructuur, zoals wegen en spoor, op de meest gunstige loslocaties in het hele land, en verzorgt hierbij indien gewenst voor- en natransport per as of per schip. Dieker Overslag verhuurt loskranen, shovels, schrankladers en andere machines. Dieker lost ook veevoeders en is actief bij een zand- en grindgroeve in Duitsland. In Belgie (Luik) beheert Dieker een depot waar zanden worden gelost, gemengd en verladen op auto. De Atlas 350MHE is werkzaam bij BetonCenter Swinkels in Lieshout. Kijk www.diekeroverslag.nl voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Frank Wekking

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Grond/Weg/Waterbouw? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht