Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Efficiënte sanering dankzij zeefinstallaties
Met behulp van de mobiele zeefinstallatie wordt het te zeven materiaal ontdaan van vervuiling of ongewenste bestanddelen.

Efficiënte sanering dankzij zeefinstallaties

Een uitkomst voor veel bedrijven

Waarom een zeefinstallatie kopen als je deze ook kunt huren? Dat geeft flexibiliteit en je bespaart op aanschaf en onderhoud. Zeefverhuur.nl is gespecialiseerd in de verhuur van allerhande zeefmachines, voor groot en klein werk en van het zeven van heide tot asfalt. Een uitkomst voor veel bedrijven, van hovenier tot wegenbouwer.

“Wij hebben een heel scala aan zeefmachines in ons assortiment”, vertelt Rien van Laarhoven van Zeefverhuur.nl. “Denk aan schudzeven, trommels en trommelzeven. Voor alle voorkomende zeefwerkzaamheden hebben we een geschikte machine. Samen met de klant kijken we wat er gezeefd moet worden en welke machine daar het beste bij past. Huren is een hele interessante optie en voor onze klanten ook de meest logische. Want waarom een kostbare machine aanschaffen en onderhouden als je er ook een kunt huren voor een bepaalde periode?” Gebroken puin, houtchips, zwarte grond, glas, biomassa. Het zijn slechts enkele voorbeelden van wat de zeefmachines zoal kunnen zeven. “In het grondverzet, bij saneringen en in de recyclingbranche is zeven van grond en/of puin onderdeel van de werkzaamheden. Dat geldt voor een hovenier die een tuin aanlegt tot een wegenbouwer die een nieuwe weg moet aanleggen. Met behulp van de mobiele zeefinstallatie wordt het te zeven materiaal ontdaan van vervuiling of ongewenste bestanddelen. De capaciteit is onder meer afhankelijk van het te verwerken materiaal en de gekozen zeeffractie.”

Huren is een hele interessante optie en voor veel klanten ook de meest logische.

Van golfbaan tot sanering

Een van de zeefmachines van Zeefverhuur is de Zemmler 1000. Het is een mobiele zeefinstallatie voor kleinere werken. De machine is voorzien van een (benzine)aggregaat, maar kan ook aan het stroomnet gekoppeld worden. En hij kan eenvoudig als aanhanger achter een auto of bestelbus vervoerd worden. Rien: “Dat maakt het tot een ideale zeefmachine voor hoveniers en grondverzetbedrijven die bijvoorbeeld golfbanen en paardenbakken aanleggen, campings onderhouden, maar ook voor het verrichten van bodemonderzoek.” Heb je daarentegen met zware grond te maken, dan is de Terex Finlay Triple Shaft heel geschikt. Deze machine is een krachtpatser als het aankomt op het zeven van bijvoorbeeld vettige, leemhoudende grond. Waar reguliere zevers dichtslibben, gaat deze moeiteloos door. De Triple Shaft werkt zowel op diesel als op een elektrische aandrijving. 

Met en zonder machinist

De zeefmachines zijn zowel mét als zonder machinist/loader te huur. Transport naar de locatie wordt verzorgd door Zeefverhuur.nl. De machines zijn in uitstekende staat van onderhoud. Mocht er onverhoopt tijdens de werkzaamheden een storing optreden, dan lossen de eigen monteurs van Zeefverhuur.nl het snel op. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.