Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Eerste Volvo dumper A45G Full Suspension geleverd in de Belux

Eerste Volvo dumper A45G Full Suspension geleverd in de Belux

Deze machine werd speciaal ontwikkeld voor zwaar transport in lastig terrein.

Full Suspension systeem

Het ingebouwde Full Suspension systeem is een vering met 6 hydropneumatische cilinders. De schokken worden door de stikstof-kamers opgevangen. Zes sensoren bewaken de invering en de hoogte van het chassis. Hiermee wordt de machine gestabiliseerd en geeft ongeacht de bodemgesteldheid een superieur gebruikerscomfort voor de bestuurder. Omdat de Volvo A45G FS dumper speciaal gebouwd is voor maximale rijprestaties in zwaar terrein, is er minder onderhoud nodig aan de transportwegen op de werklocatie waardoor deze machine ideaal is om in te zetten in steengroeves.

‘De Volvo A45G Full Suspension dumper zal in Carrière de la Flèche ingezet worden om stenen uit de groeve naar boven te brengen.’

On-Board Weighing

Alle Volvo FS-modellen zijn standaard uitgerust met On-Board Weighing waardoor de laadcycli geoptimaliseerd worden. Dit systeem zorgt ervoor dat elke dumper het optimale veilige laadgewicht vervoert.

De Volvo A45G Full Suspension dumper zal in Carrière de la Flèche ingezet worden om stenen uit de groeve naar boven te brengen.

We wensen Pascal en zijn team veel productieve en comfortabele draaiuren toe!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.