Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Een negen voor de klant en toch scherp geprijsd

Een negen voor de klant en toch scherp geprijsd

De visie die HKV op de markt heeft is helder: door op alle vlakken kwaliteit te leveren, bouw je een langdurige relatie op met tevreden klanten. Tevens is duurzaamheid bij HKV inherent aan het leveren van kwaliteit. 

“Onze werkwijze is niet gestoeld op winst op de korte termijn, maar op het bouwen van langdurige relaties”, legt Marjolein uit. “Dat geldt voor onze relaties met klanten, maar ook met die van onze leveranciers.” HKV neemt een stuk zorg weg door zeer kritische selectie van leverancier en assortiment. Zo kunnen ze een maximale kwaliteit waarborgen, met behoud van een marktconforme prijs. Dit gaat verder dan het product zelf, ook de service voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen

Een groot deel van de 100KM borden langs de snelwegen komt uit Ochten.

One stop shopping

Kijken we naar de bedrijfskleding bij HKV, dan valt op dat er alleen maar A-merken geleverd worden. Onder hun eigen label ‘Quest’ zet HKV een kledinglijn in de markt in RWS-kwaliteit. Deze kleding voldoet dus aan alle eisen die RWS eraan stelt en wordt volledig in eigen beheer geconfectioneerd. De Quest-lijn biedt het hoogst haalbare in comfort, wind- en waterdichtheid, en is daarnaast ook nog ademend. Binnen de Quest-lijn bevinden zich alle vormen van overkleding, zoals jassen, broeken en overalls. Goed om het hele jaar door veilig, droog en warm te kunnen werken.

‘Ook veiligheid is een speerpunt in Ochten’

Ook veiligheid is een speerpunt in Ochten: wie PBM’s nodig heeft kan er kiezen uit helmen, schoenen, handschoenen, laarzen en brillen (ook op sterkte!). “We zijn een volwaardig infrapartner als het om veiligheid gaat”, aldus Maarten. Als we het over veiligheid hebben, dan hebben we het ook over wegbebakening. Een tak van sport waar HKV zeer bedreven in is. Marjolein licht toe: “Van oudsher heeft HKV zich gespecialiseerd in verkeersborden.  Inmiddels zijn we een bekende leverancier van wegbebakening. Door aanvragen in het verleden, zijn we vanuit het beletteren van borden, ook overgestapt naar het beletteren van andere producten, zoals auto’s en vrachtwagens. Inmiddels is onze reclame en sign afdeling gegroeid naar een waardige speler in de markt met het voor HKV kenmerkende
hoge kwaliteitsniveau. 

HKV is leverancier van het gloednieuwe concept waarbij verkeersborden duurzaam vervaardigd worden uit een rijst-afvalproduct, het OFN rijstvliesbord.

Over verkeersborden gesproken…

HKV is leverancier van het gloednieuwe concept waarbij verkeersborden duurzaam vervaardigd worden uit een rijst-afvalproduct, het OFN rijstvliesbord. Marjolein: “Deze verkeersborden bestaan uit 60% rijstvliesjes, 22% steenzout en 18% minerale olie. De rijstvliesjes zijn in feite een afvalproduct van de rijstindustrie. Het steenzout geeft stevigheid aan het bord en zorgt ervoor dat het niet kan branden, de minerale olie maakt alles bestand tegen weersinvloeden. Het zijn slechts 3 ingrediënten in dit ‘rijstrecept’, maar geniaal samengebracht.” Maarten vult aan: “Deze samenstelling wordt ook gebruikt om gevelplaten mee te maken, dat wil wel iets zeggen over de bestendigheid. Dit bord past perfect binnen onze duurzaamheidsgedachte, die onderdeel is van de totale bedrijfscultuur bij HKV.”

Het pand van HKV, met mooie showroom.

Toekomstbestendigheid gegarandeerd

“Duurzaamheid is een begrip bij ons. Wij zijn ons als medewerkers bewust van onze duurzame rol. Ons eigen pand is led-verlicht, we hebben zonnepanelen en overal ligt vloerverwarming, om maar een voorbeeld te noemen. Daarom zoeken we in de producten die we in ons assortiment opnemen altijd naar de combinatie kwaliteit-duurzaamheid. Marjolein zegt tot besluit: “We kijken met onze eigen duurzaamheidscommissie altijd of iets beter kan, dat geldt voor ons hele leveringsprogramma. Het moet circulair zijn, biologisch afbreekbaar en gemaakt van een duurzame grondstof. We kijken naar de mogelijkheden tot afvoeren na de lifecycle… we gaan absoluut voor de lagere CO2-footprint. Daar vaart onze klant ook wel bij. Zoals gezegd, we willen graag een 9 voor onze klant zijn!”   


HKV Ochten
Mercuriusweg 44
4051 CV Ochten
T +31 344 642 834
E [email protected]
W www.hkvochten.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.