Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Een frisse kijk op ruimte

Een frisse kijk op ruimte

Werken in de infrasector en openbare ruimte wordt complexer. Prommenz is een allround ingenieurs­bureau dat zich richt op vier vakgebieden; ruimte & ontwikkeling, infra, maatvoering en milieu. Daarmee bedient Prommenz haar partners in de initiatieffase tot aan de oplevering. Het bedrijf richt zich op de mensen áchter het project door optimaal te ontzorgen. Prommenz werkt op basis van een integraal ontwerp en proces, waarin diverse disciplines naadloos in elkaar passen.

Ruimte & Ontwikkeling
De dienstverlening voor Ruimte bestaat onder meer uit haalbaarheidsonderzoeken, bestemmingsplannen, wijzigingsplannen, vergunningen en exploitatieplannen. Daarmee worden alle vakgebieden bestreken om woningbouw praktisch en uitvoerbaar uit te werken. Tot Ontwikkeling behoren het regisseren en begeleiden van gebiedsontwikkeling. Daarvoor hanteert Prommenz een projectmatige aanpak. Er wordt meegedacht in de slimste oplossing tegen de juiste investering. Dit wordt onder meer gedaan bij de volgende facetten: projectmanagement, risicoanalyse, projectplanning, projectbeheersing en projectcontrol. 

Prommenz

Ook adviezen over verhardingen of zettingen en rioolberekeningen worden uitgebracht.

Infra
Infra is het netwerk voor een mobiele en stabiele samenleving. Vanuit een integrale visie worden de benodigde oplossingen ontworpen. In de dienstverlening staat lijninfra centraal. Van ontwerp van water en wegen tot kabels en leidingen. Ook adviezen over verhardingen of zettingen en rioolberekeningen worden uitgebracht. Een specialisme is het ontwerp en de begeleiding van de realisatie van ondergrondse afvalinzameling. Dit in samenspraak met de omgeving.

Maatvoering
Het in beeld brengen van de bebouwde omgeving doet het bedrijf met de nodige professionaliteit, met up to date apparatuur. Van 3D scans van bomen tot het inmeten van revisiegegevens: alles wordt door een vakkundig team verzorgd. De nauwkeurige maatvoering en vastlegging van monitoring draagt bij aan een goed ontwerp en controle op de uitvoering in 2D of 3D. Als iets gemeten moet worden weet men welke aanpak daarvoor benodigd is en wordt de gewenste kwaliteit geleverd. 

Prommenz

Prommenz beschikt over eigen vakmensen en eigen materieel.

Milieu
Om de kansen voor circulariteit van de grondstoffen in de GWW te onderzoeken worden grondwater, bodem- en waterbodemonderzoeken uitgevoerd. Zo weten de partners van Prommenz of een grondstof of bouwstof voldoet. Het advies dient als input voor de planvorming. Ook in de uitvoering worden partijkeuringen gedaan. 

Met een breed dienstenpakket en een werkwijze vanuit partnerschap in projecten, biedt Prommenz haar klanten integrale oplossingen. Met creativiteit worden innovatieve oplossingen aangedragen. Dat komt voort uit het motto dat iedere vraag met een frisse blik bekeken wordt. Ga gerust eens langs bij Prommenz in hun onlangs geopende bedrijfspand, de koffie staat er klaar.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.