Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
E-Hartog verkoopt als eerste dealer 100 elektrische GIANT’s

E-Hartog verkoopt als eerste dealer 100 elektrische GIANT’s

Grote vraag naar GIANT G2200E en G2200E X-TRA

TOBROCO-GIANT levert de honderdste elektrische kniklader aan GIANT-dealer e-Hartog uit Montfoort. Hiermee is e-Hartog de eerste dealer die deze mijlpaal heeft bereikt. Het succes van dit aantal heeft alles te maken met de grote vraag naar de GIANT G2200E en GIANT G2200E X-TRA.

Vraag naar elektrische GIANT G2200E blijft groeien

Nadat de productie in november 2019 van start ging is er een toenemende interesse in de elektrische wielladers. Directeur Toine Brock: “Of het nu gaat om bouw-, sloop of verhuurbedrijven, hoveniers, gemeenten of de agrarische sector, we zien bij steeds meer bedrijven de overweging om over te stappen op een elektrische GIANT. Enerzijds doordat men emissievrij en stil kan werken, maar zeker ook omdat men overtuigt raakt van de prestaties van de machines. Deze doen namelijk niet onder voor die van de diesel-variant.”

“In totaal hebben we reeds 600 elektrische machines geproduceerd en dat is een aantal waar we zeer tevreden mee zijn. Momenteel bieden we twee modellen in de 2,2 ton klasse aan en dan is het goed om te zien dat er zo veel vraag naar deze machines is. De meeste machines gaan naar Nederland, Denemarken en Zweden, maar we zien de aantallen in Duitsland ook langzaam toenemen. Voor e-Hartog is het een geweldige prestatie dat ze reeds 100 elektrische GIANT’s verkocht hebben. Wat dat betreft is het bedrijf vooruitstrevend als het gaat om elektrisch materieel,” aldus Toine.

E-Hartog gericht op elektrisch en duurzaam

De transitie naar compacte elektrische machines komt steeds meer op gang en daarom heeft Den Hartog Bouwmaterieel een nieuwe bedrijf gelanceerd dat alleen gericht is op emissievrije machines. Vanuit een compleet nieuw pand biedt e-Hartog naast verkoop ook service en onderhoud van elektrische machines. Het bedrijf wordt geleid door de dochter van Gert en Els den Hartog, Rosanne den Hartog en bedrijfsleider Frank Siteur. Want een nieuwe generatie machines vraagt om een nieuwe visie en aanpak.

Rosanne den Hartog: “Ons doel is om bedrijven van A tot Z te informeren en zo goed mogelijk te begeleiden in de nieuwe wereld van emissievrij werken. Dat doen we door een zo breed mogelijk machineaanbod van louter A-merken te presenteren. De markt voor elektrisch materieel is ontzettend in beweging.” Frank vertelt verder: “TOBROCO-GIANT komt op den duur met een elektrische variant van ieder model. De keuze voor een zelfstandige onderneming is ingegeven door het feit dat klanten bewust kiezen voor elektrisch materieel, ieder vanuit eigen beweegredenen.”

5 jaar garantie, 0% rente en fiscaal voordelig investeren

TOBROCO-GIANT is overtuigt van een toekomst met elektrische machines die stil en zonder uitstoot werken. Daarom biedt TOBROCO-GIANT een aantrekkelijke financieringsactie met 0% rente voor de G2200E en G2200E X-TRA én vijf jaar garantie op de accu bij een onbeperkt aantal ladingen.

Naast deze mogelijkheden via GIANT Finance gelden er momenteel diverse regelingen om fiscaal voordelig te investeren in milieuvriendelijke technieken. Via de  Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil). Met de MIA profiteren klanten van een investeringsaftrek die kan oplopen tot 36% van het investeringsbedrag. Die aftrek komt bovenop de gebruikelijke investeringsaftrek. Met de Vamil is het mogelijk om 75% van de investeringskosten af te schrijven. Het tijdstip hiervan is zelf te bepalen en levert een liquiditeits- en rentevoordeel op.


"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.